U razmaku od tri sata gorjeli kuća, garaža, auto i traktor

0
289
FOTO: Arhivski materijal

KOTOR VAROŠ, TESLIĆ – U dva požara koji su se u roku od tri sata desili u Kotor Varošu i Tesliću, gorjela je kuća, kao i garaža u kojoj su bili automobil, traktor i razne mašine i alati.

Naime, policijskoj upravi Banjaluka juče oko 01,30 časova, prijavljeno je da je mjestu Radmanovići, opština Kotor Varoš došlo do požara na kući vlasništvo lica inicijala S.R.

Požar je lokalizovan od strane Vatrogasnog društva Kotor Varoš. U požaru je u potpunosti izgorjela krovna konstrukcija i unutrašnjost kuće ali nije bilo povrijeđenih lica.

O požaru je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tri sata kasnije policijskoj stanici Teslić, prijavljeno je gori garaža u blizini kuće, vlasništvo lica inicijala Š.D.

“U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj povrijeđenih lica nije bilo, dok je garaža u potupnosti izgorjela kao i sva unutrašnjost u kojoj se nalazio putnički automobil marke ‘VW Golf’ i traktor marke ‘Massey Ferguson’, bušilice, brusilice, trimeri, motorna testera i drugi predmeti”, navode iz policije.

Prema izjavi vlasnika pričinjena im je materijalna šteta u iznosu od oko 40.000 KM.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa ispektorom za ekpolozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj i vještakom za požare i eksplozije Kriminalističko tehničkog centra  Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

Ljiljana Radić/ NEZAVISNE

PODIJELI