Majka zatekla horor! Ovo je mladić koji se otrovao plinom dok se tuširao

0
336

Mladić Dejvid N. (30) iz sela Sutjeska kraj Zrenjanina pronađen je mrtav u kupatilu porodične kuće! Njega je pronašla majka, a sumnja se da se otrovao plinom dok se tuširao, saznaje Alo!

Tragedija se dogodila u nedelju oko 18 sati, u Ulici Borisa Kidriča, kada je mladić otišao da se tušira. Pošto ga neko vrijeme nije bilo, njegova majka je odlučila da provjeri šta se dešava.

–  Vidjela je sina bez svijesti i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su došli na lice mjesta i nekoliko puta pokušavali reanimaciju. Transportovan je i u zrenjaninsku bolnicu, gdje je opet više puta pokušana reanimacija. Nažalost, uprkos borbi ljekara, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt – navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je tijelo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

– Mladić je bio zdrav i u punoj snazi, zbog toga se sumnja da se onesvijestio usljed velike koncentracije plina koji se oslobodio zbog kvara. Porodica se grijala na plin, a zatim je vjerovatno došlo do havarije na instalacijama u kupatilu. Sumnja se da se Dejvid otrovao – tvrdi sagovornik.

Prema riječima mještana Sutjeske, Dejvid je bio dobar i vrijedan mladić.

– Nikada nije pravio probleme i bio je jako vrijedan. Godinama vozi kamion i ide čak na međunarodne ture. Trudio se uvijek da sam zarađuje što više. Ne možemo ni da zamislimo kako je njegovoj majci – navodi izvor. Utvrđuju se okolnosti tragedije.

PODIJELI