“Učinićemo sve da ostvari svoje snove” Poznati glumci će pomoći maloj Biljani Čekić

0
374

Glumac i producent Nikola Pejaković Kolja istakao je da ima veliku želju da devojčici Biljani Čekić (13), koja je oduševila ulogom Dare u filmu “Dara iz Jasenovca”, pomogne i podučava je glumu.

U tome su mu se pridružile i druge kolege.

Nikola Pejaković Kolja rekao je da će Biljani rado držati besplatne časove glume, i obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da mala heroina odnjeguje svoj talenat.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

– Bilo bi mi drago da Biljanu podučavam glumi u Banjaluci. Slobodno proslijedite moj broj telefona njenom ocu. Neka me kontaktira, pa ćemo se dogovoriti oko svega. Vrlo rado ću joj pomoći šta god budem mogao – rekao je Pejaković za Informer.

I njegov kolega Jovo Maksić, koji sa Biljanom igra u filmu “Dara iz Jasenovca”, želi da pomogne maloj glumici u ostvarenju snova.

– Založiću se da Bilji nađemo najbolju školu glume u Banjaluci. U ovom gradu žive sjajni glumci i sigurno će joj pomoći. Svi mi smo u kontaktu i učinićemo sve da ova talentovana devojčica ostvari svoje snove – rekao je Jovo.

Biljana može da računa i na pomoć glumca Zlatana Vidovića, koji u filmu “Dara iz Jasenovca” igra Darinog oca Mileta Ilića.

– U Banjaluci postoji Gradsko pozorište “Jazavac”, koje ima sjajnu školu glume! Pričaću sa njima da obezbijedimo Bilji besplatne časove, a i ja sam tu za svaku pomoć – poručio je Vidović.

Biljana Čekić je, podsjetimo, istakla da se prilikom snimanja ovog filma zaljubila u glumu, te da joj je velika želja da, kada za to dođe vrijeme, upiše Fakultet dramskih umjetnosti.

/Srpskainfo/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here