Uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice kada su radnici izbijeni zubi

0
222

DERVENTA – Osoba A.H iz Odžaka uhapšena je zbog sumnje da je 9. januara u Derventi radnici kladionice izbio dva zuba i opljačkao poslovnicu, saopšteno je iz PU Doboj.

“Policajci Sektora kriminalističke policije PU Doboj i PS Derventa, nakon dvodnevnog rada identifikovali su A.H. iz Odžaka, FBiH, za koje postoji osnov sumnje da je 9 januara u jednoj sportskoj kladionici u Derventi izvršilo krivično djelo razbojništvo prilikom čega je radnici na veoma brutalan i nasilan način nanijelo teške tjelesne povrede”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje izvršen je pretres na dvije lokacije u Odžaku koje koristi A.H., prilikom čega je pronađen i oduzet gasni pištolj koji je osumjičeni koristio tokom izvršenja krivičnog djela i drugi predmeti koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku.

“Osoba A.H. je uhapšena i nakon izvršene kriminalističke obrade ista je jučem uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu razbojništvo  predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, zaključili su u saopštenju i dodali da je u toku rad na identifikovanju i pronalasku druge osobe koja je učestvovala u izvršenju navedenog krivičnog djela.

Podsjetimo, nepoznati razbojnici su radnici kladionice u Derventi izbili dva zuba, kada su opljačkali poslovnicu u kojoj je radila i uzeli 3.000 maraka

Naime, kako nam je ranije potvrđeno, M.Đ. radnicu kladionice u Ulici Srpske opljačkala su dvojica razbojnika koji su maskirani ušla u poslovnicu a jedan razbojnik zaprijetio je vatrenim oružjem i oborio je radnicu na pod

Zadao joj je udarac u predjelu lica i tako joj polomio dva zuba a drugi razbojnik je iz pulta uzeo oko 3.000 KM.

PODIJELI