VELIKA POTRAGA U BANJALUCI Četiri dana ni traga od Slobodana Majstorovića, porodica i prijatelji mole za pomoć (FOTO)

0
188

Policija i veliki broj prijatelja intenzivno traga za Slobodanom Majstorovićem (70) kojem se od nedjelje gubi svaki trag, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prijatelji nestalog Majstorovića ističu da je do sada više od 100 ljudi učestvovalo u potrazu i da je sve prijavljeno policiji, ali da još uvijek nema novih tragova.

– U nedjelju smo zajedno pili kafu u restoranu „Sirano“ i on je oko 12.30 časova otišao kući. Međutim, tada je zadnji put viđen i od tada mu se gubi svaki trag. Kamere koje se nalaze u blizini su ga snimile na udaljenosti od oko 30 metara od kuće i to je zadnja njegova slika – kaže Majstorovićev prijatelj Zdravko Močević.

On dodaje da su o njegovom nestanku odmah obavijestili policiju, ali i brojne prijatelje koji su njegovu sliku objavili na društvenim mrežama.

– Policija se angažovala i poduzimaju dosta stvari kako bi ga pronašli. Nas stotinjak prijatelja i bivših učenika se angažovalo na pronalasku. Detaljno smo pretražili brojne ulice na Laušu, ali nismo pronašli nijedan trag – ističe Močević za Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, policija i članovi BUK su pretražili i rijeku Crkvenu, ali ni tu nisu našli nikakve tragove.

Močević pojašnjava da je Majstorović dugo godina bio direktor škole u Banjaluci, a da je u trenutku nestanka na sebi imao oker jaknu i štopane hlače.

– Molimo sve koji imaju imaju informacije o Majstoroviću da to sve prijave policiji i ili na telefone 051/303-111 (restoran „Sirano“), ili na 065/682-574 (Brada) i 065/512-696 (Zoran) – poručuje Močević.

Iz Policijske uprave Banjaluka se nisu oglašavali oko nestanka Majstorovića.

 

PODIJELI