UOČI FINALA “ZVEZDA GRANDA” Snežana Đurišić priznala KOJIM KANDIDATIMA JE NAKLONJENA

0
647

Pjevačica narodne muzike i članica produkcijskog žirija „Zvezda Granda“ Snežana Đurišić, za TV magazin pred finale aktuelne sezone koje će biti 20. juna priznaje da joj je žao što se bliži kraj ovog televizijskog šoua.

– Ne volim kada dolazi vrijeme rastanka. Svake godine kada je finale jedni drugima kažemo: “Ajde, vidimo se brzo”. Mogu vam reći da svako svakom nedostaje poslije nekih mjesec dana – ne krije Snežana Đurišić, a potom otkriva sa kojim članovima žirija će piti kafu tokom ljetnje pauze:

– Sa kim god da se sretnem. Često se srećemo na putovanjima, tezgama i tada je prilika da popričamo i popijemo kafu.

A u finalu “Zvezda Granda” koje će se emitovati 20. juna na Prvoj nećemo gledati takmičare kojima su mentori bili Snežana Đurišić i Saša Popović

Ipak, pevačica je ponosna na njihove kandidate, iako nisu daleko dogurali.

– Saša i ja u takmičenju više nemamo svoje kandidate već nekoliko krugova zato što smo imali mali broj i zato što su to bili kandidati koji su imali nula glasova ili čak “panik” taster. Uspjeli su kao takvi da dođu do četvrtog kruga, što je za nas kao produkciju značajan uspjeh. Ostali su najbolji, mada ne kažem da su loši oni koji nisu tu. Mnogo je dobrih kandidata otpalo zato što su u nekom trenutku imali poneku grešku ili su dobili primjedbu nas koji smo dio žirija, ali neosporno je da smo ove godine imali impozantan broj baš dobrih kandidata – ističe pjevačica.

Na pitanje da li će ove godine pobijediti neko ko se ističe glasom ili neko za koga kažu da je šoumen, Đurišićeva kaže:

– U današnje vrijeme je sve važno. U zavisnosti od toga šta se pjeva, kakva se numera izvodi, zavisi sve drugo. Ništa nije presudno od svih tih faktora, ali je i dalje najznačajnije to kako neko pjeva. Ako usput ima harizmu, ako mu se vjeruje dok ga slušate, pa još i ako se potrudio da i taj scenski nastup bude dobar, onda je to pun pogodak i takav kandidat ne treba da se boji.

Pjevačica nije htjela da otkrije ko joj je favorit u takmičenju, ali priznaje da je naklonjena kandidatima koji izvode narodnu muziku.

– Ne volim da manipulišem imenima, ali moram da kažem da sam uvijek navijač za narodnu muziku i da takvih dobrih kandidata baš imamo. Propozicije su takve da će spojiti glasovi publike i glasovi žirija i da će biti izabran najrealniji pobjednik u trenutku kada bude bilo proglašenje – smatra Snežana Đurišić.

PODIJELI