Uprava IRBRS posjetila preduzeće „Mladegs Pak“: “Raduje nas svako novo ulaganje”

0
383

Dražen Vrhovac, v.d. direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, sa članovima Uprave ove banke posjetio je juče preduzeće „Mladegs Pak“ iz Prnjavora, izvozno orijentisanu domaću firmu koja je regionalni lider u proizvodnji kečapa i drugih prehrambenih proizvoda.

Direktor i rukovodstvo IRBRS obišli su proizvodne pogone ovog preduzeća, zajedno sa direktorom „Mladegs Paka“ Goranom Vrhovcem, koji ih je upoznao sa poslovanjem i rezultatima rada preduzeća, kao i izazovima sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu.

– Ovo preduzeće posluje od 1989. godine i zapošljava preko 200 radnika, a proizvode izvoze u petnaest zemalja. S obzirom na intenzivnu proizvodnju i povećane kapacitete izvoza, kao i činjenicu da ovo preduzeće svojim proizvodima snabdijeva najveće trgovačke lance u regionu, iskazana je potreba za dodatnim ulaganjima. Dogovoreno da u narednom periodu bude održan još jedan sastanak, na kojem bi bile usaglašene dodatne potrebe ovog preduzeća sa mogućnostima za podršku od strane Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Ova banka od osnivanja pruža kontinuiranu podršku privredi Republike Srpske i raduje nas svako novo ulaganje u rast i razvoj – saopšteno je iz IRBRS.

Srpskainfo.com

PODIJELI