VASIĆ ZA SRPSKAINFO “Nisam kandidat za načelnika, SDS će dati prednost mladima”

0
220

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke, Nemanja Vasić, rekao je za Srpskainfo da neće biti kandidat za načelnika Prnjavora, kako se spekulisalo do sada, već da će ova stranka na izbore izaći sa novim i mladim licima.

– SDS će u Prnjvaoru na izbore izaći sa mladom garniturom, ljudima mlađim od 35 godina. Izuzev par stariji poljoprivrednih proizvođača, na listi za odbornike biće mladi ljudi – pojasnio je Vasić.

On dodaje da će SDS-ov kandidat za načelnika opštine takođe biti mlada osoba, od oko 30 godina, jer je situacija, kaže, u ovoj opštini takva da joj je nephodna pomoć mladih.

– Situacija u Prnjavoru je kao devedesete, kada sam ja sa 32 godine i bio predsjednik Skupštine, a svi drugi bili mlađi od mene i uspjeli smo. I sad je teška situacija i treba dati mladima, ovim koji su odlučili da ostanu, šansu da osmisle koncept kako spašavati ovaj egzodus i riješiti  probleme, a ne samo čekati da li će neko iz Vlade poslati koju marku da se nešto uradi – objasnio je Vasić.

O imenima će, kaže, kasnije, kada zvanično objave kandidaturu, a sada je jedino sigurno da će SDS, bar u Prnjavoru, na lokalnim izborima ove godine nastupiti sa mladim licima.

– Ovdje vlada jedna bezidejnost koja samo tjera ljude odavde. Bio bi red da penzioneri i drugi daju šansu mladima, jer očigleno da ovo što smo mi radili nije dobro – rekao je Vasić za Srpskainfo.

Srpskainfo.com

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here