(VIDEO) 23 PITBULA ČUVALA DROGU: POGLEDAJTE UPAD POLICIJE U SRPSKO CARSTVO MARIHUANE!

0
1506

Policija je zatekla N. D. (48) i N. D. (55) za vrijeme branja indijske konoplje, skrivene među redovima kukuruza u ataru Mačvanske Mitrovice

 

Efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapšena su trojica osumnjičenih da su udruženi u kriminalnu grupu izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i otkrivena dva zasada indijske konoplje (marihuane), sa ukupno 250 formiranih stabljika visine od 80 do 250 centimetara.

Policija je zatekla N. D. (48) i N. D. (55) za vrijeme branja indijske konoplje, skrivene među redovima kukuruza u ataru Mačvanske Mitrovice.

Sremska-Mitrovica-zaplenjena-marihuana-4

U spremištu za žito pronađeno je 75 poluosušenih dijelova biljke sumnjive na indijsku konoplju, visine od 50 do 100 centimetara, dok su u prostorijama koje koristi N. D. (24), pronađena tri paketa sa 120 grama suve biljne mase sumnjive na marihuanu.

Policija je na imanju N. D. (48) pronašla i oduzela 5.145 evra, 65.000 dinara i 100 dolara za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, dva putnička automobila i skuter za koje se sumnja da su korišćeni za prevoz droge, dva noža, službenu palicu i bokser.

Sremska-Mitrovica-zaplenjena-marihuana-9

Na istom imanju pronađena su i 23 psa rase “pit bul”, čiji je uzgoj zabranjen na području Grada Sremska Mitrovica. Od N. D. (48) je oduzeta i jedna malokalibarska puška i 16 metaka u nelegalnom posjedu, zbog čega se tereti i za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Sremska-Mitrovica-zaplenjena-marihuana-1

Po nalogu nadležnog tužioca, trojici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Pogledajte i video munjevite akcije policije:

telegraf-mup srbije

PODIJELI