Višković: Aktivisti Crvenog krsta pokazali humanost i solidarnost

0
355

Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je da Vlada Srpske cijeni veliki doprinos aktivista Crvenog krsta Srpske koji predano realizuju mnogobrojne aktivnosti s ciljem zaštite života i zdravlja svih građana u redovnim, ali i u ovim vanrednim okolnostima izazvanim epidemijom virusa korona.

U čestitki koju je uputio svim zaposlenim, volonterima i članovima Crvenog krsta Republike Srpske povodom 8. maja – Svjetskog dana Crvenog krsta i Nedjelje Crvenog krsta, Višković im je zahvalio za nesebičan rad, humanost i solidarnost koju pokazuju u ovim izazovnim vremenima za sve.

On je naglasio da će Vlada Republike Srpske nastaviti da pruža podršku njihovom radu i naporima koje ulažu da bi realizovali svoje projekte za dobrobit društva.

– Povodom 8. maja, Svjetskog dana Crvenog krsta i Nedjelje Crvenog krsta, upućujem vam iskrene čestitke. Uz uvjerenje da ćete i u narednom periodu nastaviti sa humanim radom i nesebičnim zalaganjem, želim vam puno uspjeha na ličnom i profesionalnom planu – istakao je Višković u čestitki.

/Srna/

PODIJELI