Višković u Sankt Peterburgu sa predsjednikom Komiteta za spoljne poslove – saradnja uspješna

0
260

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković susretom sa predstavnicima Komiteta za spoljne poslove Sankt Peterburga, započeo je radnu posjetu Sankt Peterburgu.

Razgovarali su i o ekonomskoj privrednoj saradnji kao i o mjerama koje se preduzimaju na suzbijanju pandemije virusa korona. Istakli su da je vakcinacija najvažniji način suzbijanja širenja virusa i prevazilaženja problema koje po zdravlje ljudi ima virus korona.

Višković je istakao da građani u Srpskoj imaju veliko povjerenje u vakcinu Sputnjik, a osim nje na raspolaganju su i Fajzer, Sinofarm, Sinovak, Astra Zeneka.

Podjećamo, u delegaciji Vlade Republike Srpske, koju predvodi predsjednik Radovan Višković su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović, direktor preduzeća GasRS Ljubo Glamočić, direktor Privredne komore Republike Srpske, Pero Ćorić, predsjednik Unije poslodavaca Saša Trivić, direktor vinarije Јungić Marijana Јungić, te direktor preduzeća Petroprojekt Dalibor Petrović.

PODIJELI