VREME JE ZA FRIZERA Neko je svetskim liderima stavio punđice i mi smo oduševljeni

0
1287

Kada su u pitanju ženske frizure, modni trendovi su totalno neuhvatljivi budući da se menjaju na svakih nekoliko meseci. Međutim, kod gospode je stvar daleko prostija.

Kratko podšišana (uredna) frizura nikada ne izlazi iz mode, a bogami i neke ekstremnije varijante (tarzanke, čirokane…) godinama viđamo na pripadnicima jačeg pola. Briljantin je, takođe, neizostavni deo velikog broja muškaraca.U tom, ne toliko prevelikom izboru muških frizura, moramo da izdvojimo i “muške” punđice, odnosno klasične punđe koje muškarci, moramo priznati, veoma dobro nose.Jedna od svrha interneta svakako je da nas zabavi i nasmeje do suza. I sada su se pojedine šaljivdžije dosetile da upravo ove punđice pomoću fotošopa prikače najmoćnijim svetskim političarima.Nije baš da im dobro stoje kao Leonardu Di Kapriju ili Džaredu Letou, ali definitivno mogu da prođu… Procenite sami.

Barak Obama sa ovom surferskom punđicom svakako ne deluje previše ozbiljno, ali izgleda šmekerskije.


Trio dva bivša i jednog sadašnjeg prvog čoveka SAD više podseća na scenu iz nekog od Tarantinovih filmova ili sa havajskih plaža… Ko im sa ovakvim frizurama ne bi poverio komandovanje najmoćnijom vojnom silom?

Bivši australijski premijer Toni Abot svakako dolazi iz zemlje poznate po dugim plažama i zgodnim surferima, a “jahanje talasa” tamo dođe kao nacionalni sport. Bivši lider zemlje kengura tako  slobodno može da prođe s ovom frizurom, fali mu samo da formalno odelo zameni surferskim pantalonama na cvetiće i naruči neki koktel za šankom na plaži.

Prvi predsednik SAD već ima prepoznatljivu frizuru koju i dan dans “furaju” vrhovne sudije pojedinih jurisdikcionih institucija. Ne verujemo da bi se Džordž Vašingotn lako odrekao svojih lokni, ali bi mogao da ih skupi u jednu ovako punđicu kada, recimo, krene pod tuš.

Još jedan američki predsednik, svakako jedan od omiljenijih, deluje vrlo naočito sa ovakvom frizurom. Budući da je Abraham Linkoln nosio prepoznatljivi cilindar, lako je mogao da “spakuje” punđicu ispod njega, a da pritom ne pokvari njenu formu.

Severnokorejski diktator Kim Džong Un svakako mnogo manje strašno deluje sa ovom ćubicom na glavi koja odoleva svim silama gravitacije.

Izgleda su šaljivdžijama na internetu najzanimljiviji bili američki predsednici, pa eto i Džordža Buša sa neurednom punđicom. A i kako drugačije uz čašu hladnog piva.

 

Zalizano i uglađeno uz parolu “svaka dlaka na svom mestu” – poput prave ruske primabalerine. Najmoćniji čovek na svetu, ruski predsednik Vladimir Putin doduše ne deluje baš zadovoljno svojom frizurom na ovoj fotografiji.

Samo smo se šalili… On je potpuno opčinjen svojom neobaveznom punđicom…

Možete li da zamislite neke od naših državnika u ovakvim izdanjima?/Blic/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here