Za ponos svih zvezdaša: Ovako će izgledati novi plato na prilazu našem najvećem stadionu (FOTO)

0
709

Konačno će čuveno uzvišenje ka “severu” biti uobličeno i renovirano u moderan prolaz sa stepeništem

Fudbalski klub Crvena zvezda polako se oporavlja posle godina teške finansijske dubioze.

Da je stanje u kasi crveno-belih danas mnogo bolje nego što je bilo svedoče obimni radovi na stadionu i oko samog objekta na sređivanju terena, tribina i svih ostalih najvažnijih tačaka kako bi fudbaleri i navijači imali najbolji mogući komfor.

>>> Na Marakani sve vrvi od radova: Sređen “sever”, krov zablistao, pomoćni teren presvučen… (VIDEO) (FOTO)

Važno je reći da su veliku radnu akciju letos pokrenuli zvezdaši i da ona od tada traje.

Ono što će takođe biti preduzeto u narednom periodu na planu obnove je pravljenje prilaza ka severnoj tribini. Fudbalski klub je sa ponosom predstavio novi izgled prilaza ka najčuvenijoj tribini Zvezdine fudbalske školjke.

Kao što smo ranije najavili u okviru radne akcije koju su pokrenuli zvezdaši, planirana je i izgradnja stepeništa i uređenje platoa iza severne trebine. U radnu akciju uključili su se i prijatelji zvezdaši iz saobraćajnog instituta CIP, i izradili projekat. U četvrtak, 12. oktobra, u prostorijama kluba je održana prezentacija projekta kojoj su prisustvovali članovi rukovodstva kluba i zvezdaši pokretači radne akcije. Takođe urađen je i projekat potpornih stubova iza severne tribine stadiona – navodi se na sajtu Zvezde.

Foto: crvenazvezdafk.com

Radovi na sređivanju stadiona „Rajko Mitić“ traju sada već mesecima.

Centralni teren je obnovljen, a u toku je postavljanje novih stolica unutar stadiona.

Iza južne tribine rade se novi tereni, obnavljaju stari, a postavljeni su i novi reflektori koji će omogućiti dečacima iz Omladinske škole Crvene zvezde da treniraju i u popodnevnim odnosno večernjim terminima. Iza severne tribine stadiona takođe se obnavljaju tereni, a u toku su i radovi na izgradnji hale koja će biti zatvorena.

– Očekuemo da se svi zvezdaši uključe u dalju razradu i realizaciju projekta, kako bismo što pre uredili i ovaj deo naše „kuće“. Zvezdašima iz instituta CIP velika zahvalnost na angažovanju koje su pokazali – poručili su iz kluba.

(Telegraf.rs)

PODIJELI