Zeljkoviću kormilo Ljubića

0
1114

U Prnjavoru nisu išli daleko po novog trenera! Nakon Dragomira Prodanovića na mjesto Šefa Stručnog štaba FK Ljubić postavljen je Nikola Zeljković, dugogodišnji fudbaler prnjavorčana, a donedavno trener mlađih kategorija u klubu.

On će voditi Ljubić do kraja jesenje polusezone, a ako se kockice poslože možda i duže, riječi su predsjednika Upravnoga odbora Zorana Deketa.

– Uprava kluba ima najveću odgovornost za loše rezultata u jesenjem dijelu sezone, ali tvrdimo da opstanak neće doći u pitanje! Do kraja jeseni plan je da osvojimo 15 bodova, igrački se pojačamo i završimo u sredini tabele. Zeljković ima punu podršku svih u klubu, i ako sve bude kako treba, on će ostati i poslije jeseni trener. Nastavljamo kao i do sada da ulažemo u infrastrukturu i da jačamo rad omladinske škole, kako bi vrlo brzo iz te baze crpili igrače za prvi tim – poručio je Deket.

Zeljković je ekipu vodio dvije utakmice, protiv Borca i Jedinstva, a službeno kao novi šef stručnog štaba  debitovaće  u subotu kada u derbiju začelja u Prnjavoru  Ljubić dočekuju srbačku Slogu. Idealna prilika da se startuje sa pobjedom….

Pravda.bl

PODIJELI