Zakerberg traži prijedloge za novi izazov

0
1080

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg pozvao je korisnike ove društvene mreže da mu pomognu u pronalaženju nove ideje za izazov koji bi sproveo u djelo 2015. godine.

“Svake godine prihvatam novi izazov kako bih proširio svoje vidike i naučio nešto novo o svijetu mimo mog posla u Fejsbuku”, napisao je Zakerberg na svom Fejsbuk nalogu.

Tu je i lista prethodno ispunjenih ciljeva kao što je obaveza da nauči mandarinski jezik, da svakog dana upozna novu osobu koja ne radi na Fejsu, da dnevno napiše po jednu zahvalnicu nekom ko je svijet učinio boljim, da postane vegetarijanac ili da jede meso samo od životinja koje je sam ubio, te da svakodnevno nosi kravatu.

“Nedavno me je neko pitao koji će biti moj izazov za narednu godinu, a ja sam odgovorio da želim ovog puta da od drugih dobijem novu ideju”, kazao je mladi američki preduzetnik.

Nekoliko korisnika popularne društvene mreže se već odazvalo na njegov poziv, a jedan od predloga je glasio “Spreman da jedeš pacove i mačke koje ćeš sam ubiti?”.

Izvesna Sintija mu je predložila da svakog mjeseca pročita po jednu novu knjigu, a Ederlin da nauči da svira neki instrument.

PODIJELI