Žan Klod Van Dam poslao emotivnu poruku Dragani Mirković

0
409

U borbi protiv pandemije virusa korona veći dio planete povukao se u izolaciju, pa tako i poznata pjevačica Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču.

Među onima koji joj pružaju podršku osim stotina hiljada obožavalaca našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvijezda Žan Klod Van Dama.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu sa kraja prošlog vijeka snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

“Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te”, rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije virusa korona nije došlo.

Inače, video je izazvao oduševljenje fanova filmske zvijezde, piše “Story” pa je post za kratko vijreme imao više hiljada komentara, a podijelila ga je na svojim profilima i folk zvijezda.

“Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju”, napisala je Dragana.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here