Završen turnir u Prnjavoru: Ekipi Prosjeka 50.000 KM

0
633

Na stadionu “Siniša Peulić” u Prnjavoru večeras je završen Prvi turnir mjesnih zajednica Prnjavora u malom fudbalu na kom su učestvovale 23 ekipe, a glavna nagrada od 50.000 KM investicionih sredstava za mjesnu zajednicu otišla je u ruke mjesne zajednice Prosjek, kazao je za Nezavisne novine, Zoran Deket, predsjednik Fudbalskog kluba Ljubić i jedan od organizatora ovog turnira.

Prvo mjesto osvojila je ekipa grada Prnjavora, i nagrađena je sa 1.000 KM, drugoplasirana je mjesna zajednica Prosjek, a treće mjesto je osvojila ekipa mjesne zajednice Potočani. S obzirom da je po propozicijma turnira grad van konkurencije, nagrada od 50.000 KM za investiciju otišla je u ruke drugoplasirane ekipe”, objašnjava Deket.

Ističe da su prezadovoljni odzivom publike i učesnika, kao i da su učešće uzele 23 ekipe, 22 sela i ekipa grada Prnjavora.

“Sve ekipe koje su učestvovale na turniru dobile su pehare i medalje”, kazao je Deket.

Turnir u malom fudbalu mjesnih zajednica u Prnjavoru prvi je turnir ove vrste u Republici Srpskoj na kome su se mjesne zajednice imale priliku sportski boriti za nagradu u vrijednosti od 50.000 KM, koje će biti uložene u infrastrukturu mjesne zajednice pobjedničke ekipe.

Turnir je juče otvorio gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš, a svečanosti su prisustvovali ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić i predsjednik Skupštine grada Željko Simić.

nezavisne

PODIJELI