Zbor građana MZ Prnjavor nakon 20 godina

0
1053

Na zboru građana Mjesne zajednice Prnjavor, koji je održan u Domu kulture, izglasan je prijedlog Savjeta Mjesne zajednice, da se u plan kapitalnih investicija Opštine Prnjavor za 2014. godinu uvrsti asfaltiranje ulica Save Kovačevića i Vojvode Živojina Mišića, kao i da se postavi trotoar duž ulice Miloša Kondića, od Gimnazije do Babovca.

“To je otprilike 37 % od predviđenog budžeta za kapitalne investicije opštine Prnjavor, od ukupno 531.000 KM za ove namjene, a ove tri navedene stavke koštaće 210.000 KM” istakao je predsjednik Savjeta MZ Prnjavor, Veljko Gvozdenović.

Pored toga, jednoglasno je usvojen prijedlog za podnošenje zahtjeva od strane Savjeta MZ Prnjavor Komunalnom preduzeću „Park“ za uređenje gradskog groblja.

Učesnici zbora razmatrali su i pitanja vezana za uređenje vodovoda i kanalizacije u ulici Živojina Preradovića, asfaltiranje ulice Milana Tepića, problema pasa lutalica, kao i drugih aktuelnih pitanja.

Zbor građana MZ Prnjavor održan je nakon dvadeset godina, a odazvao se 131 član, što je, prema Gvozdenovićevim riječima, na zadovoljavajućem nivou.

Drugi zbor građana Mjesne zajednice Prnjavor najavljen je uskoro, a najviše pažnje biće posvećeno pitanju snabdijavanja vodom grada Prnjavora./R.P./

PODIJELI