Zgodna studentica medicine iz Srbije zaludila svjetske medije! (FOTO)

0
2063

Maja Pavlović, članica SPS-a, inače studentica medicine i, kako navodi, budući kardiolog, privukla je pažnju britanskog „Daily maila“, koji za ovu ljepoticu kaže da je mnogima ubrzala puls kada je osvojila prvo mjesto na bikini takmičenju u Španiji.

Pavlovićeva za „Alo!“ ističe da joj je, pored sporta i medicine, velika ljubav i politika. Kao omiljenu političarku navodi Slavicu Đukić Dejanović, bivšu ministricu zdravlja, i naglašava da bi voljela da jednog dana ostvari karijeru sličnu njenoj.

Ova dvadesettrogodišnja ljepotica nedavno je dobila nagradu za najljepše noge na takmičenju „Women’s Bikini Fitness Contest“ u Španiji, što je bio i povod da Britanci objave priču o njoj.

– Imponuje mi što mi je „Daily mail“ posvetio svoj prostor. Uspjeh koji sam na takmičenju u Španiji ostvarila za sebe i Srbiju je zaista veliki. Naravno da su mi na tom uspjehu čestitali i ljudi iz vrha moje partije – kaže Maja.

Bikini fitnesom, koji je jedna od kategorija bodi-bildinga, bavi se već šest godina. Pored toga je i student pete godine medicine u Kragujevcu, a bavi se i politikom.

– Politika je tu jer ne pristajem na to da se neke stvari ne mogu promijeniti i ona mi je, pored medicine, velika ljubav. Medicina, politika i sport mogu zajedno i ne biste vjerovali koliko se prepliću. Naravno, prioriteti postoje i sada su studije u prvom planu, zatim sport, pa politika, što ne znači da će tako ostati – navodi Pavlovićeva.
maja-pavlovic-9

Članica je Gradskog odbora SPS-a u rodnom Čačku, gdje je zadužena za sport i omladinu. Kaže da je ta stranka njen izbor, kako navodi, „malo zbog tradicije, malo zbog ideologije, a najviše iz patriotizma“.

Moje partijske kolege su veoma fer i iskazuju puno razumijevanja za moje obaveze, naravno, to podrazumijeva i korektan odnos na ličnom planu. Divim se svima koji čvrsto stoje na svojim principima, a kao posebne bih u svakom smislu izdvojila Aleksandra Antića, Branka Ružića i Nebojšu Stefanovića. Naravno i Ivicu Dačica, Vladu Ilića i Aleksandra Vučića – navodi Pavlovićeva.

Upitana o ambicijama u politici i da li sebe jednog dana vidi kao, recimo, ministarku zdravlja ili možda čak premijerku, Maja kaže: „Zašto da ne“

– Moja omiljena političarka je Slavica Đukić Dejanović i voljela bih da jednog dana ostvarim karijeru sličnu njenoj – kaže Maja.

image

image(alo-trakavica)

PODIJELI