ZNA SE KO U OVOJ ZEMLJI TREBA DA BUDE ZABRANJEN! Karleuša nikad oštrija, evo šta je rekla o Bubi i Džali

0
529

Pop zvezda Jelena Karleuša novogodišnju noć će provesti radno, u Beogradu, a za najluđu noć će pevati na čak dve lokacije.

To joj, kako kaže, neće biti teško, jer ona inače sve postiže, pa je obećala lud provod svima koji dođu da je slušaju.
Ove godine Karleuša će imati veliku konkurenciju, jer u Beogradu peva veliki broj pevača, a među njima su i Džala i Buba, sa kojima je Jelena nedavno imala mali okršaj. JK, ipak, nije zlopamtilo, pa poručuje da će možda i razmisliti da im oprosti za uvrede, ali pod uslovom da shvate šta su uradili, pokaju se za to i izvine joj se.

Debeli, bradati… Jedan od njih dvojice, ne znam tačno koji, moraće da razmisli o uvredama koje je uputio na moj račun. Sve to što je uradio je mnogo glupo, ali bože moj, možda je bio pod nekim teškim opijatima. Drugo objašnjenje nemam. Kada se pokaju i upute mi izvinjenje, mogu da razmislim da im oprostim – kaže Karleuša, koja je u međuvremenu zakopala ratne sekire sa TV „Pink“, pa će se posle pet godina zabrane opet pojaviti na ružičastoj televiziji.

– To što sam se pomirila sa „Pinkom“ ne znači da ću okrenuti leđa TV „Prva“ i „Zvezdama Granda“. Pomirenje jeste diglo prašinu u javnosti, a jedino što ja mogu da kažem jeste da nijedna javna ličnost ne sme da bude zabranjena u 21. veku – kaže JK i ističe da nijednom kolegi ne želi zabrane koje je ona prošla.

– Važno je da se opet pojavim na „Pinku“ i da tako zatvorim usta svima koji su likovali zbog toga. Treba da pokažem da je loše zabraniti nekoga ko nije ni ukrao, ni ubio. Zna se ko u ovoj zemlji treba da bude zabranjen – navodi Karleuša, koja je, osim sa „Pinkom“, započela saradnju i sa Aleksandrom Milićem Milijem, nekadašnjim bliskim saradnikom Cece Ražnatović.

– Mili je profesionalac i naša saradnja je počela kada mi je ponudio vrlo interesantnu pesmu. Sa zadovoljstvom sam to prihvatila. Dugi niz godina vladala je neka atmosfera da ko god je dobar sa Cecom automatski bude moj neprijatelj. To više ne dozvoljavam, jer su mi upravo oni mnogo zla učinili. Svi koji sarađuju sa mnom nikada nisu ružnu reč rekli za nju. Isključivo je bilo obrnuto – oštra je pevačica, koja užurbano sprema program za doček 2019. i nastupe u „Kasini“ i „Metropolu“.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here