Мбапе: Одлично ми је било у Београду

0
989

Најбољи млади фудбалер свиjета Килијан Мбапе, након што је са голом и двије асистенције учествовао у побједи Пари Сен Жермена над Црвеном звездом (4:1) у Лиги шампиона, поручио је да се одлично осјећао у атмосфери 55.000 гледалаца на стадиону “Рајко Митић”.

Мбапе је послије утакмице стигао и да се нашали у разговору са француским новинарима, а међу њима је био и извјештач Танјуга који је успио да постави питање.

“Како сам се осјећао у оваквој атмосфери? Одлично, а Ви?”, насмијао је све присутне 19-годишњи Мбапе и упутио се према клупском аутобусу.

Мбапе, који претходно није стао испред српских новинара, каже да је екипа Пари Сен Жермена направљена да зна како да се носи у врућем амбијенту.

“Пуно сам слушао о овој атмосфери и тачно је да је било веома лијепо. Били смо на високом нивоу и остварили смо циљ. Дошли смо у Београд по пролаз и на најбољи начин одговорили”.

Мбапе наглашава да је привилегија да у нападу игра са Единсоном Каванијем и Нејмаром да Силвом.

“Имам шансу да играм са најбољим играчима свијета. Када смо на нивоу као против Црвене звезде онда је добро за све нас. Имамо доказане играче, Кавани је најбољи стријелац у историји клуба, а Нејмар један од најбољих на свијету”, закључио је он.

Фудбалери Пари Сен Жермена са 11 бодова завршили су на првом месту Ц групе Лиге шампиона, два више од Ливерпула са којим је отишао у осмину финала и Наполија, док је Звезда имала четири бода.

PODIJELI