Mesi: Slaba smo ekipa, stvari moraju da se promjene

0
576

Kapiten Barselone Lionel Mesi nije krio ogorčenost nakon poraza od Osasune (1:2) i činjenice da je Real osvojio titulu. Rekao je da se stvari u klubu moraju mijenjati i da su slaba ekipa.

Barseloni ni pobeda ne bi pomogla da zaustavi Real da osigura titulu kolo prije kraja. Ipak, odnos prema igri i poraz od Osasune nije se svidio Mesiju.

Poslije meča on nije štedio Barselonu i svoje saigrače.

– Nisamo očekivali da će se završiti ovako, ali to otprilike sumira cijelu našu sezonu. Mi smo slaba ekipa koju možete da pobijedite s dovoljno intenziteta i entuzijazma. Izgubili smo bodove koje nismo smjeli da izgubimo. Naša igra nije bila konstantna. Moramo da budemo samokritični, počev od igrača pa do ostatka kluba. Mi smo Barselona, dužni smo da pobijedimo u svakoj utakmici – izjavio je Mesi.

Јedina šansa Barse da osvoji trofej ove sezone je Liga šampiona, ali to je izuzetno težak zadatak za ekipu sa poljuljanim samopouzdanjem.

Trebaju prvo da izbore plasman na završni turnir, prestoji im revanš meč protiv Napolija na Kamp Nou, koji se igra 8. avgusta. Prvi susret u Italiji završen je bez pobjednika – 1:1.

/RTS/

PODIJELI