KAKVA PROVOKACIJA Vlasnik Panatianikosa uvrijedio rivala, “sijevale” CRVENE GAĆICE

0
750
epa07262439 Nick Calathes of Panathinaikos (M) in action against Kostas Papanikolaou (R) and Janis Strelnieks (L) of Olympiacos during the round 16 Euroleague game between Olympiacos Piraeus and Panathinaikos OPAP Athens in Peace and Friendship Stadium in Piraeus, Greece, 04 January 2019. EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Nakon što je košarkaški klub Olimpijakos nezadovoljan suđenjem odlučio da ne nastavi polufinale Kupa Grčke protiv Panatianikosa (poluvrijeme 25:40) , svoj šou u dvorani je imao vlasnik „zelenih“ ekscentrični Dimitris Janakopolos.

Njegov potez sigurno će dodatno podgrijati tenzije između dva kluba i ne vodi ka pronalasku rješenja.

Eurohoops.net

@Eurohoopsnet

Panathinaikos owner Dimitris Giannakopoulos leaving a red woman's underware on the empty Olympiacos bench

99 people are talking about this

Naime, Janakopulos je na prazne klupe gdje su bili igrači Olimpijakosa ostavio crveni ženski donji veš sa jasnom porukom šta misli o potezu rivala koji je napustio meč nakon 20 minuta.

– Oni su ovo isplanirali. Izgleda da nemaju novac da plate igrače, pa su sada bacili svu krivicu na sudije. Vjerovatno braća Agelopulos, gazde Olimpijakosa, traže način da izađu iz cijele ove priče, da pobjegnu iz kluba. To je za nas neprihvatljivo. Na terenu pobijediš ili izgubiš, nema odustajanja-rekao je Janakopulos.

Iz Olimpijakos su poručili da nisu željeli da budu dio cirkusa i da je svakom ko je pratio meč jasno šta su i kako sudije radile u prvih 20 minuta.

srpskainfo

PODIJELI