U naredna četiri dana toplo uz svježa jutra

0
526

U Republici Srpskoj će u naredna četiri dana biti pretežno vedra i svježa jutra, oko rijeka i po kotlinama sa maglom, dok će tokom dana preovladavati pretežno sunčano i toplo vrijeme uz najvišu dnevnu temperaturu do 26 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će tokom dana u Srpskoj jutarnja temperatura biti između devet i 15, na planinama šest stepeni Celzijusovih. Tokom dana preovladavaće sunčano vrijeme, uz prolaznu oblačnost i malo više oblaka na sjeveru i najvišu dnevnu temperaturu vazduha od 20 do 26 stepeni, a na planinama oko 16 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 29. septembra, jutarnja temperatura iznosiće od 11 do 17, na planinama oko osam stepeni Celzijusovih. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije uz malo više oblaka na sjeveru, a najviša dnevna temperatura iznosiće od 20 do 26, na planinama oko 16 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj će u ponedjeljak, 30. septembra, i utorak, 1. oktobra, nakon pretežno vedrog i svežeg jutra tokom dana biti sunčano i toplije uz prolaznu oblačnost. Јutarnja temperatura iznosiće od 12 do 18, na planinama oko osam stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura u ponedjeljak i utorak biće od 20 do 26, na planinama oko 16 stepeni Celzijusovih.

PODIJELI