Ana Bekuta se povlači iz javnosti: Upitni nastupi u Banjaluci i Trebinju

0
423

Dan nakon sahrane Milutina Mrkonjića, njegova skoro desetogodišnja emotivna partnerka Ana Bekuta oglasila se saopštenjem i otkazala sve nastupe.

Kako je najavila, povlači se iz javnosti, a upitni su i novogodišnji koncerti.

Anino saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio.

Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u “borbenom stroju” mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili.

Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih”.

O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obavještena naknadno.

“Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga.

Voli vas vaša Ana.”

(Telegraf.rs)

PODIJELI