BIJESNA I LJUBOMORNA Anđelina ne prihvata Bredovu novu vezu

0
648

Kako prenose strani mediji glumica Angelina Jolie bijesna je na svog bivšeg partnera Brada Pitta zbog glasina da je u vezi s glumicom Charlize Theron, prenio je film-news.co.uk. Kako se saznaje, par se počeo viđati u decembru prošle godine, a zajedno su viđeni i na premijeri filma „Roma“ u Hollywoodu, prošlog mjeseca.

Budući da ove dvije glumice već godinama vode tihi rat zbog konkurencije oko istih uloga za film, navodno su ove spekulacije potresle Angelinu.

– Charlize i Brad su još na početku veze i uživaju u zajedničkom društvu. Ova vijest je potresla Angelinu i strašno je ljuta na Brada jer se namjerno viđa s nekim ko njoj nije drag. Vidjeti Charlize u blizini Brada je povrijedilo. To je kao da je pokušava zamijeniti boljom verzijom – kazao je izvor za Heat magazin.

– U Angelininom umu, Brad je ovo napravio na vrlo proračunat način, čekajući da se završi proces starateljstva nad djecom prije nego izađe u javnost sa svojom novom vezom. Zaštitnički se postavlja prema djeci i sigurno će govoriti kako je bolje za njih da nemaju novu ženu u životima u slučaju da ljubav pukne – dodao je izvor.

(Azra)

PODIJELI