Dalić: Ovo je fantazija!

0
770

Nakon što su se fudbaleri Hrvatske plasirali u finale SP u Rusiji, selektor Zlatko Dalić pohvalio je svoje igrače, dodavši da će ako Bog da biti svjetski prvaci.

“Nisam ja nego ovi dečki, što su oni danas odigrali to je fantazija, kako su se borili. Hvala svima, hvala divnim ljudima na terenu. Mi samo guramo naprijed, nismo stali, u finalu smo. Sad ćemo biti svjetski prvaci ako Bog da. Kasnije je Dalić zahvalio svojim igračima i navijačima: “Ovo je bilo za našu Hrvatsku i sve Hrvate diljem svijeta”.

“Svaka čast dečkima, bili su sjajni”, rekao je Dalić.

“Dragi Bog sve vidi, kako zaslužiš tako dobiješ. Dečki su to dobili, nitko nije htio izaći van. Zaista ih je nagradilo. Ja sam gurao, sad oni guraju mene. Došli smo u finale, napravili povijest, senzaciju”, poručio je selektor.

Otkrio je i što je rekao na poluvremenu: “Ne gubite glavu, mi smo bolja momčad, ako prihvatimo njihov način igre izgubit ćemo sve. Kada god smo odigrali po zemlji bili smo nadmoćniji”.

Rekao je i da nije pomišljao na jedanaesterce. “Na kraju su oni dali svoj maksimum, bit će ih puno ozlijeđenih i bolesnih, ali čekat ćemo što će biti sutra”, poručio je Dalić.

Rekao je i da se kult reprezentacije izgubio posljednjih godina, ali da se sada vratio. “Moramo biti ponosni na ove dečke, jer dali su sve od sebe, išli smo korak po korak i nećemo stati na srebru”, zaključio je.

Za nedjelju je rekao da će biti teška utakmica, ali da će se možda osvetiti za ‘98. i Vatrene.

(N1)

PODIJELI