Davidović: Rezultati – najbolja promocija vrijednosti sporta

0
249

Ministar porodioce, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović čestitala je rukovodstvu i članovima Ženskog košarkaškog kluba Orlovi osvajanje Kupa Republike Srpske, istakavši da treba da budu primjer mladima u promovisanju vrijednosti sporta.

Davidovićeva je mladim košarkašicama čestitala na sjajnim rezultatima, te dodala da su one pravi primjer kako se upornost, trud, rad i disciplina isplate, ma kojim poslom da se neko bavi.

“Nadam se da će ove naše ljepotice biti primjer djevojčicama i dati im motiv da se počnu baviti sportom, jer bavljenje sportom, osim sticanja iskustva, discipline, odgovornosti i predanosti, garantuje i zdrav psiho-fizički razvoj”, rekla je Davidovićeva novinarima nakon prijema za rukovodstvo i članove ŽKK Orlovi.

Član Upravnog odbora Košarkaškog kluba Orlovi Nebojša Kuštrinović zahvalio je resornom ministarstvu na podršci u ostvarivanju rezultata, te izrazio zadovoljstvo što su postignuti dogovori u vezi sa zajedničkim radom na afirmaciji Republike Srpske u oblasti sporta.

“Naročito mi je drago što se u težištu rada ove institucije nalazi razvoj mladih sportista”, rekao je Kuštrinović.

Član ŽKK Orlovi Isidora Orašanin rekla je da njoj i drugim članovima kluba mnogo znači podrška koju dobijaju, te da im je to motiv da daju maksimum.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here