ĐORĐEVIĆ KRITIČAN POSLIJE FINSKE: Moramo da se okupamo skromnošću i spustimo na zemlju

0
353

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, nakon pobjede protiv Finske (95:75), nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača.

– Mnogo toga mora da se popravi, prije svega pristup igri i odgovornost u svakom pogledu. Kada se obuče ovaj dres to je neobjašnjiv osjećaj i to igrači moraju da shvate. Prije svakog od nas ova reprezentacija je pobjeđivala i osvajala medalje. Svi moraju da se okupaju skromnošću i spuste zadnjice na zemlju. Vrlo sam kritičan, daleko smo od željene forme. Samo iz odbrane možemo da igramo košarku koja donosi rezultat – rekao je nakon utakmice protiv Finske selektor Aleksandar Đorđević.

Podsjetio je da još nekoliko igrača treba da se priključi timu i da se uklope u sistem.

– To nije lako, a moram reći da imena ne igraju, igraju osobe koje se pojave na terenu. Meni je vrlo jasno šta treba da se radi. Vrlo sam kritičan, daleko smo od onoga što smo zamislili. Moram da se zahvalim Zrenjaninu na jednoj sjajnoj atmosferi, takođe i Čačku prije ovog i to su naljepši utisci koje nosim. Na nama je je da kažemo “hvala”. Rezultat nije bitan ali je bitno da mi popravimo igru – rekao je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

(Srpskainfo)

PODIJELI