Drama u restoranu u režiji pijanog maloljetnika: Puškom na DNS-ovog sekretara

0
666

Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran “Libertas” ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju “Nezavisne”.

Srećom, pušku mu je uspio oteti upravo Žugić, koji je ranije bio predsjednik Organizacije mladih DNS-a, a trenutno je sekretar bijeljinskog Gradskog odbora DNS-a, ali i član Glavnog odbora te stranke.

Ova drama odvijala se u srijedu, kada su članovi DNS-a u jednom objektu u Dvorovima proslavljali svoju krsnu slavu – Mitrovdan, a zatim je nekolicina njih otišla u restoran “Libertas”.

U tom restoranu bio je i problematični tinejdžer sa društvom, te je, kako ističe izvor “Nezavisnih”, po njegovom ponašanju odmah bilo očigledno da je pijan.

“Napio se i provocirao Žugića. Žugić mu je rekao da bude kulturan i da se smiri, i taj tinejdžer ga je, činilo se na početku, i poslušao. Nakratko se smirio, a onda je sa drugom napustio objekat”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Međutim, sedamnaestogodišnjak se, dodaje naš izvor, nakon 45 minuta do sat vremena opet pojavio u restoranu, i to s automatskom puškom.

“Bilo je dosta gostiju i zavladala je panika. Žugić je, međutim, uspio da maloljetnika savlada i otme mu pušku, a zatim je pozvana i policija, koja je došla i uhapsila tinejdžera”, ističe izvor “Nezavisnih”.

Komentar smo pokušali dobiti i od Žugića, ali nam je on samo kratko rekao da ne želi to da komentariše. Cijeli događaj nisu željeli komentarisati ni iz restorana “Libertas”, već su nas uputili na policiju.

Iz policije su kazali da je Policijska stanica Bijeljina u srijedu oko 23.30 zaprimila prijavu da je taj maloljetnik došao sa puškom, te da su ga savladali gosti koji su bili u objektu.

Od njega je oduzeta puška sa dva okvira i municijom. Alko-testiranjem je utvrđeno da ima 1,3 g/kg alkohola u organizmu.

nezavisne

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here