Evo šta iskusne djevojke rade tokom seksa

0
1337

Uz ove savjete postaćete prava mađioničarka oralnog seksa.

1. Noć je mlada

Polako, ne idete na trke. Ljubite se, prepustite se jedno drugom. Što više podigneš iščekivanje, to će mu biti slađe kada konačno počnete.

2. Crveni karton

Tipovi ovo obično previde, ali higijena je izuzetno bitan dio akcije tamo dole. Ako ti pri početku oralnog seksa prizor ne privuče oči, nego nos zbog neprijatnog mirisa. Sasvim je okej da se veče tu završi. Ako nisi dovoljno star da znaš da tu treba da se opereš, onda i ne treba da dobiješ seks. Nikakav seks.

3. Zapetljano

Oralni seks se nikada ne dešava u idealnim uslovima. Treba se namjestiti, a izgledati seksi, pomalo se pomjeriti, naći ugao i iskulirati kosu koja ti se stalno nađe na putu. Opusti se, oboje ste ljudska bića i u tom trenutku ga boli uvo za takve sitnice.

4. Šta da ne pipaš

Baš kao što on ne treba da vuče tvoju kosu kao da je majica na rasprodaji, tako ni ti ne bi trebalo da pipaš neke stvari bez pitanja. Njegova pozadina je jedna od tih stvari. Drži se onoga gore i obrati pažnju na…

5. Mrtva riba

Tip koji se zavali, stavi ruke iznad glave i zažmuri je očigledan znak da nešto radiš kako treba. Ali ako ne diše plitko nego usporeno i djeluje ti kao da se smorio na predavanju, ubrzaj malo akciju.

6. Siguran znak da radiš nešto dobro

Djeluje ti kao da je baš uzbuđen. Kukovi mu se pomjeraju, na momente se ukoči kao da se kontroliše i osjećaš kako se migolji od iščekivanja. To je definitivan znak da si na dobrom putu, a da on juri ka tački sa koje nema povratka.

7. Bingo

Muški potcjenjuju koliko neke djevojke loži oralni seks. Prave majstorice ovog zanata imaju veliki psihički užitak iz znanja da su svoje muškarce sasvim same dovele do vrhunca. Zato se opustite, jer vježba sve čini savršenim.

 b92
PODIJELI