Glumci otkrili detalje scena seksa: “Stavljala sam mokar sunđer između nogu”

0
369
Holivudski glumci pribjegavaju raznim metodama kako bi snimanje vrućih scena bilo što manje neugodno, a neke od njih su otkrili javnosti.
Snimanje scena seksa gotovo uvijek nosi dozu nelagode, a glumci čine sve kako bi se opustili i što bolje odglumili erotske scene.

Film “Pedeset nijansi sive” prepun je eksplicitnih scena seksa, a glavni glumac Džejmi Dornan otkrio je na koji način se “štitio” tokom snimanja da se ne bi vidjeli njegovi intimni delovi.

“Vaši intimni dijelovi su netaknuti ako ih zaštite i stavite u vrećicu boje mesa. Sve spremim unutra i učvrstim. To je vrlo čudna stvar koju radite svaki dan”, kazao je za GQ.

Majkl Fasbender je isprobao više različitih metoda tokom godina. Snimajući scene s Kirom Najtli u filmu “A Dangerous Method”, par je hrabrost i samopouzdanje potražio u alkoholu.

“Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije ugodno. Fasbender je apsolutno divan – popili smo nekoliko gutljaja votke prije nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga”, rekla je ona.

Ali Majkl je smatrao da je njegova najbolja metoda pričanje viceva kako bi atmosfera bila što opuštenija.

“Ispričaš viceve i pokušavaš stvari da učiniš što opuštenijima, jer da budemo iskreni, želite da uđete unutra i odmah da krenete da snimate takve scene kako bi što prije završili”, pojasnio je glumac.

Nedavno su producenti serije “Normal People” zaposlili i takozvanog koordinatora za prisnost kako bi pomogli Dejzi Edgar-Džonsu i Polu Meskalu tokom snimanja njihovih scena pod jorganima.

“Radilo se o stvaranju pravog prijateljstva s Polom kako bismo mogli da vjerujemo jedno drugom”, kazala je Dejzi. Oskarovka Olivija Kolman koristila je neobičnu pregradu između nogu tokom intimnih scena u filmu “The Favorite”.

“Kako biste izbjegli da pronađete nešto što ne biste željeli, jer se snima pod pokrivačima… Pitala sam šminkericu da li ima da mi pozajmi sunđerčići. Uzela sam sunđerčić koji je bio mokar i stavila ga između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu”, kazala je Olivija.

Kejt Vinslet je imala drugačiji trik. Umjesto na partneru, Kejt je skakutala na pilates lopti tokom snimanja scena seksa u filmu “Romance & cigarettes”.

“Dok je to radila nije smjela da se smije, pa sam joj rekao da stavi malo vode u usta da bi to spriječila”, kazao je redatelj filma Džon Turturo.

Ali svi glumci se slažu u jednom – scene snimanja seksa jesu neugodne, ali i neizmjerno zabavne, prenosi B92.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here