GOSPOĐA UMJESTO ŠAMPONOM KOSU NATRLJALA MONTAŽNOM PJENOM

0
907

Ako je suditi prema fotografiji i objavi mjesne policije u češkom Novom Jičínu, jedna je gospođa zabunom kosu umjesto sa šamponom natrljala purpen pjenom koja se između ostaloga koristi za ugradnju okvira prozora i vrata, tendi, odnosno za ispunjavanje i brtvljenje otvora, fuga i raspuklina.

 

Fotografiju je policiji poslao jedan od korisnika njihove stranice na Facebooku te je za čas postala viralni hit na toj društvenoj mreži, odnosno na brojnim svjetskim portalima.

Ipak, portparol policije iz Novog Jičina je u međuvremenu opovrgnuo da je fotografija zabilježena u nekoj od čekaonica tamošnjih bolnica, te je pojasnio da slika zapravo potiče sa ruskih blogova.

Bilo kako bilo, to ne mijenja ono što na fotografiji vidimo, a to je gospođu kojoj je frizura bila postojanija čak možda i i više nego što je ikad željela.

Ali, svašta se čovjeku dogodi, niko od nas nije imun na greške, te duboko vjerujemo da je nezgoda ipak imala sretan završetak, odnosno da su gospođi doktori i frizeri u konačnici uspješno pomogli.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here