HOROSKOP ZA NAREDNIH SEDAM DANA: Rakovima se vraća stara ljubav, Djevice očekuje novac

0
2709

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao  –  U ovom periodu bićete puni optimizma, ali biće i sukoba sa osobama sa kojima ste do juče bili bliski. „Kiptite“ od energije, sve što vam padne na pamet djeluje moguće i zato vam je umanjen osjećaj za realnost. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. U novčanim transakcija budite oprezni.

Ljubav – Na ljubavnom planu biće dosta uzbuđenja i naglih preokreta, što se posebno odnosi na rođene u drugoj dekadi znaka. Muškarci Ovnovi mogu se sukobiti sa bliskom osobom ili će prekinuti vezu, a nježnijem polu će se udvarati stariji muškarac.

Zdravlje – Nervoza najviše utiče na vaše psihofizičko zdravlje.
BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao  –  Bikovi ulaze u period izazova kada je posao u pitanju. Nije preporučljivo da se upuštate u finansijske spekulacije jer je uspijeh neizvjestan. Osobe koje su poslom vezane za mašine, hemikalije, vojsku ili sport mogu da očekuju izvjestan pomak na poslu, ali uz veliko angažovanje. Krajem radne nedelje dobićete novac koji vam je neohodan.

Ljubav – Ovo je period kada će iz vas izaći onaj pravi hedonista, pa ćete biti skloni raznim uživanjima. Zbog odsutnosti ili neraspoloženja voljene osobe, krajem ove nedelje bićete osujećeni.

Zdravlje – Vrtoglavica, pospanost ili alergijska reakcija.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Potrudite se da napravite dobre poslovne planove i uspostavite kontakte, jer su vam planete veoma naklonjene. Neki Blizanci će morati da ispravljaju greške svojih prethodnika. U ovom periodu očekuju vas manji zastoji u poslu i problemi sa novcem. Ali, zbog toga ne bi trebalo da budete neraspoloženi jer vam okolnosti idu na ruku, kad je riječ o poslu.

Ljubav – Ovo je pravo vrijeme za putovanje ili opuštanje sa voljenom osobom. Posljednje dane ovog period iskoristite za razgovor sa osobom koju već dugo izbjegavate. Blizanci prve dekade doživjeće pravu buru na ljubavnom planu.

Zdravlje – Oprezno rukujte električnim aparatima ili vatrom.
RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Početkom perioda dobićete veoma ambiciozan poslovni zadatak. Ukoliko budete angažovali sve svoje sposobnosti, okolinu i saradnike, uspijeh je gotovo zagarantovan. Finansijska situacija se popravlja, ali su vam rashodi i dalje veći od prihoda, zbog čega vas često hvata panika.

Ljubav – Ove nedelje očekuje vas susret sa osobom koju dugo nisu vidjeli. Kraj perioda je idealan za putovanje. Ukoliko ga ne iskoristite, sačekajte sredinu jula, jer u protivnom nećete moći da izbjegnete nerviranja. U ljubavi ste zbunjeni i zabrinuti, ali to je zbog toga što ste preuveličali neke stvari.

Zdravlje – Manji pad imuniteta.
LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – U ovom periodu dobićete nekoliko poslovnih ponuda za koje ćete biti veoma zainteresovani, ali nećete moći sve odjednom da realizujete. Posebnu pažnju obratite na vijesti iz inostranstva. Što se tiče finansija, i dalje ste prilično nezadovoljni, a neočekivani troškovi i odlivi novca samo povećavaju vašu nervozu i bijes.

Ljubav – Lavove koji su u braku očekuju nemirni dani, nerazumijevanje i preispitivanje veze. Slobodnim Lavovima predstoje mnoga iskušenja, a situacija će se dodatno iskomplikovati vraćanjem stare, ali fatalne ljubavi u vaš život.

Zdravlje – Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom.
DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Elan i inspiracija biće u usponu, a postaćete i borbeniji. Svima koji vas vole to je pravo olakšanje. Otvariće se novi ciklus u vašoj karijeri, a značajne promjene očekuju vas i kada je u pitanju priliv novca. Nije vrijeme za investicije, sačekajte bolje dane.

Ljubav – Tokom cijelog perioda bićete razdragani i veoma senzibilni, a očekuju vas susreti i prijatni razgovori sa nekoliko interesantnih osoba. Djevice koje su u braku mogu doći u situaciju da partner napravi grešku koja nije velika, pa zato pokušajte da se uzdržite od žestoke kritike.

Zdravlje – Moguća manja prehlada i zubobolja.
VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Ovaj period biće prilično iscrpljujući jer zahtijeva veće angažovanje na poslu i dodatne obaveze, a doći će i do nerazumijevanja sa saradnicima. Više posla donijeće bolju zaradu, na koju ćete ipak morati da sačekate.

Ljubav – Sa jednom ekscentričnom osobom koja će vas jako zainteresovati doživjećete veliko, nažalost, kratkotrajno zadovoljstvo. Početkom perioda u vaš život neočekivano će ući jedan galantan muškarac. Vage koje su u srećnoj vezi mogu da se nadaju lijepom iznenađenju.

Zdravlje – Potrebno je da budete fizički aktivniji i da se bavite nekim sportom.
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Reorganizacija svakodnevice je neophodna, ali nećete imati veliku potrebu da se dokazujete na poslu. Novac koji već dugo očekujete neće stići ni tokom ovog perioda, ali će vam u pomoć priskočiti bliski rođak ili prijatelj.

Ljubav – Emotivno ste prilično rastrojeni, iako se trudite da „kockice“ svog života sklopite u mozaik. Prošlost se ponovo razbuktava, a naročito bolni mogu biti 3. i 4. jul. Slobodne Škorpije očekuje lijepo poznanstvo sa jednom Djevicom. Posebno srećni dani su petak i subota.

Zdravlje – Period nije povoljan za odlazak kod zubara ili hirurga.
STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Okupirani ste proučavanjem novih oblika poslovanja, dobro ste organizovani i puni inspiracije, ali vam okolnosti još ne idu na ruku. Krajem ovog perioda mogući su nesporazumi sa pretpostavljenima. Pokušajte da budete umjereniji u rashodima i ne trošite novac na stvari koje vam nisu baš neophodne.

Ljubav – U ljubavi izgleda kao da imate sreće, a u stvari ste melanholični i grčevito pokušavate da sredite ljubavni život, ali vam uvijek nešto nedostaje. Strelci koji imaju ljubav svog života pored sebe trebalo bi da povedu računa o svom ponašanju. Ne propuštajte životne šanse.

Zdravlje – Manji problemi sa stomakom, nogama i zglobovima.
JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Tokom ovog perioda dobićete izuzetno prijatne vijesti, ali razdraganost ćete zadržati u sebi jer ne smeta glasno da se obradujete za sve ono što je u najavi. Ukoliko radite na dva mjesta, vjerovatno ćete morati da se odreknete jednog posla. Troškove smanjite na minimum, ukoliko želite da popunite „kasu“ koja se prilično ispraznila.

Ljubav – Najviše od svega želite mir, harmoniju i sitnice koje vam život znače. Slobodne predstavnike znaka očekuje nekoliko prijatnih dana sa jednim Ovnom, ali pazite da ne napravite pogrešnu procjenu situacije.

Zdravlje – Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima.
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – U ovom periodu daćete sve od sebe da završite zaostale poslove, ali vam energija brzo splasne. Budite pažljiviji u komunikaciji sa kolegama, jer lako može doći do nesuglasica i sukoba. Ovo je period korijenitih promjena. Previše ste angažovani na poslu, a novac ne pristiže u očekivanom iznosu. Početkom nedelje očekuju vas nepredviđeni troškovi.

Ljubav – Slobodne Vodolije su razočarane na ljubavnom planu, zbog čega muku muče sa nesanicom i nervozom. Oni koji su u dužim vezama ili braku usmjereni su na riješavanje porodičnih problema. Jedna osoba iz prošlosti uporno pokušava da uđe u vaš život.

Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.
RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – U četvrtak ili petak moguć je sukob sa kolegama na poslu. Zato je potrebno da preduzmete prave korake i što prije da razrešite nesporazum. Ne dozvolite da nečija loša riječ utiče na dalji tok vašeg posla. Ipak, to je samo zlonamjerni trač. Kada su finansije u pitanju, očekuju vas veći rashodi nego prihodi.

Ljubav – U ljubavi ne bi trebalo previše da eksperimentišete. Osoba koja vam se dopada ima ista osjećanja kao i vi. Ponedeljak i sam kraj nedelje su idealni dani za nježnost i emocije.

Zdravlje – Prolazne migrene i umor. /večernje novosti/

PODIJELI