Igrači Arsenala zaraženi virusom korona?

0
477

Susret engleskog Premijeršipa između Mančester Sitija i Arsenala koji je zakazan za danas je odgođen zbog sumnje da su igrači Arsenala zaraženi virusom korona.

Susret 28. kola na Etihadu trebao je početi večeras u 20:30 sati, no odgođen je nakon što je objavljeno da je vlasnik Olimpijakosa Evangelos Marinakis zaražen virusom korona.

Naime, Arsenalovi igrači su bili u Marinakisovom društvu 27. februara nakon susreta Evropske lige, te su odmah kasno sinoć prebačeni u samoizolaciju.

– Zbog medicinskih razloga Mančester Siti i Arsenal smatraju kako je neophodno odgoditi njihov duel – stoji u saopštenju lige.

– Nekoliko naših igrača se pozdravilo sa Marinakisom nakon našeg duela protiv Olimpijakosa i oni su trenutno u samoizolaciji. Ljekarski tim je procijenio da je šansa od zaraze virusom korona ekstremno mala, ali mi poštujemo preporuku britanske vlade koja nalaže da svako ko je došao u kontakt sa zaraženom osobom mora provesti u samoizolaciji 14 dana. Igrači će ostati 14 dana u svojim kućama. Takođe, četiri člana kluba koji su sjedili pored Marinakisa će biti u samoizolaciji to vrijeme – stoji u saopštenju Arsenala.

Za sada nije poznato o kojim igračima se radi.

/klix.ba/

PODIJELI