Jednostavno saznajte da li vas partner vara preko Facebooka

0
1740

U današnje vrijeme Facebook mnogi smatraju neprijateljem ljubavi. Društvene mreže postale su najbolje mjesto za flert i prevaru. Toga su svjesne mnoge žene koje pažljivo posmatraju ponašanje svojih partnera na društvenim mrežama. Ukoliko sumnjate da je nevjeran, donosimo vam nekoliko znakova koji bi to mogli i potvrditi.

varanje-490x361

– Često se zanese u pisanju poruka. Smješka se i užurbano tipka, ali vam nikada ne kaže s kim to razgovara. Naravno da trebate poštovati njegovu privatnost, ali ako se to često ponavlja, trebalo bi da vam kaže s kim toliko komunicira.

– Poruke mu stižu u bilo koje doba dana ili noći. Ako neki od njegovih prijatelja ima problem, sasvim je normalno da mu se nađe pri ruci. Ali, ako to traje predugo i on se skoro svaku noć dopisuj s nekim u stine sate ili šalje „poslovne mailove“, vrijeme je za uzbunu.

– Uvijek skriva svoj Facebook profil od vas. Ako je na Fcebooku dok mu prilazite, sklanja mobitel ili otvara novu stranicu na internet pretraživaču kako ne biste vidjeli šta radi.

– Mobilni telefon mu je uvijek u ruci i nikad, baš nikad ga ne ostavlja daleko od sebe. Ako se prestravi svaki put kad mu se učini da posežete za njegovim telefonom, jasno je da nešto nije uredu. /atvbl/

PODIJELI