Šibovčani “šesticom” ispratili Slobodu

0
1696

portal 17 avgusta borac iz sibovske   Fudbaleri Borca pobijedili su u nedjelju poslijepodne na domaćem terenu ekipu Slobode iz Donjih Podgradaca sa 6:0 (4:0),čime su se iskupili za prethodni ubjedljiv poraz u Mrčevcima,protiv Termala – 6:1 .Već poslije 20 minuta meča protiv Slobode,i domaći su imali ubjedljivih 3:0,pa je bilo jasno da će bodovi ostati u Šibovskoj.

Nadahnutom igrom cijelim tokom susreta, igrači trenera Slobodana Galića,predvođeni izuzetno borbenim Mališom Demonjićem,zatim Mišom Mandićem,Slavišom Stojanovićem,Nebojšom Vasićem,Stefanom Iliškovićem i ostalima,zaslužuju visoku ocjenu ,pokazujući da je poraz u Mrčevcima bio samo slab dan.

Nakon 5.kola Borac se,sa 12 bodova,nalazi na drugom mjestu,sa bodom manje od vodećeg Torpeda iz Cerovljana.Naredne nedjelje Borac će ponovo biti domaćin,a u goste stiže vodeći i još neporaženi Torpedo.Biće to istinski derbi i prilika za Šibovčane za pobjedom povećaju šanse u trci za zvanje jesenjeg prvaka.

Njegujući lijepu praksu,i ovaj put za fudbalere Borca priređeno je poslije utakmice zajedničko druženje i večera. /R.P./

PODIJELI