Jokić u Adetokumbovom timu, Lebron izabrao Dejvisa za saigrača

0
569

​Janis Adetokumbo izabrao je Nikolu Jokića u svoj Ol-star tima za meč najvećih NBA zvezda koji je na programu 18. februara (2h).

Jokić je bio drugi izbor spektakularnog Grka tokom biranja rezervnih igrača, odmah poslije saigrača iz Milvokija Krisa Midltona.

U Janisovoj ekipi su još Stef Kari, Džoel Embid, Pol Džordž, Kemba Voker od startera, te Blejk Grifin, Dianđelo Rasel, Nikola Vučević i Kajl Lauri od rezervi, kao i veteran Dirk Novicki.

Adetokumbo je draftovao i Bena Simonsa, koga je želeo Džejms što nije krio, i na kraju ga je i dobio. Janis i LBJ su napravili trejd.

Džejms je kao prvog “pika” Ol-star drafta izabrao Kevina Durenta, što je uradio i prije godinu dana, a poslije njega i bivšeg saigrača iz Klivlenda sa kojim je imao nezgodan rastanak Kajrija Irvinga.

Od startera je uzeo još Kavaja Lenarda i na kraju Džejmsa Hardena. Kada su na red došle rezerve, prvo je izabrao za sada nesuđenog saigrača Entonija Dejvisa za koga se očekivalo da stigne u Lejkerse u trejdu iz Nju Orleansa.

Lebron je od rezervista izabrao još Kleja Tompsona, Demijena Lilarda, Lamarkusa Oldridža, Karl-Entonija Taunsa i Bredlija Bila, a kada je krenuo izbor veterana sa specijalnim pozivnicama očekivano je izgovorio ime drugara Dvejna Vejda.

(B92)

PODIJELI