Koji horoskopski znakovi su za vezu, a koji za avanturu?

0
1662

Znate li koga treba ženiti, s kim flertati, a koga iskoristiti samo za ljetnu avanturu i pustiti? Ukratko – s kim igrati na duge, a s kim na kratke staze…

OVAN

…za vezu
Imat ćete odličan odnos s Lavom jer je to znak s kojim ste emocionalno kompatibilni. Lav će vas u svemu podupirati, bit će vam jednako dobar prijatelj, partner, ali i ljubavnik.

…za avanturu
Želite li nezaboravnu avanturu, izaberite Vagu s kojom su vam strastveni trenuci u postelji zajamčeni. To je znak s kojim ćete odmah osjetiti strast i seksualnu privlačnost.

BIK
…za vezu
Djevica je znak s kojim ćete odmah osjetiti da ste na istoj valnoj duljini. Imat ćete o čemu razgovarati i ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno.

…za avanturu
Odaberete li Škorpiona, vaš će odnos odmah voditi u krevet. Kada vam se pogledi susretnu, želja će biti obostrana pa ćete jedva čekati da ostanete sami.

BLIZANCI
…za vezu
Vaga je vaš idealan partner. Vodit ćete duge razgovore, dijeliti sličan humor i često se smijati. Bit će to poticajna veza u kojoj će biti mnogo razumijevanja, ali i privlačnosti.

…za avanturu
Strijelac! To je znak koji će u vama znalački raspiriti vatru i strast. Neće vas gušiti ni sputavati, što je vama jako važno u vezi. Zajednički trenuci bit će nezaboravni.

RAK
…za vezu
Sa Škorpionom ćete se odlično slagati. Imat ćete gotovo intuitivan odnos pa će pogledi govoriti više od riječi. Oboma vam treba osjećaj sigurnost, što ćete si pružiti u velikoj količini.

…za avanturu
Jarac će vam uzburkati krv i pomutiti razum. To je znak uz koji ćete doživjeti pravi vatromet strasti. Pružit će vam osjećaj sigurnosti, čak i ako vaš odnos ne ide prema nečem ozbiljnijem.

LAV
…za vezu
Za vas je idealan partner Strijelac. Oduševit će vas njegova nesputana i pustolovna priroda, a godit će vam njegovi komplimenti i zaštita koju će vam pružati.

…za avanturu
S Vodolijom ćete imati buran i nezaboravan odnos. Oboje volite provod i lijepe stvari, ali i putovanja pa će vaš odnos biti zabavan i uzbudljiv.

DJEVICA
…za vezu
S Jarcem ćete imati sadržajan odnos u kojem će biti mnogo potpore i razumijevanja. Oboje ste romantični i nježni pa ćete si stalno iskazivati ljubav i naklonost.

… za avanturu
Senzibilna Riba idealan je partner za ljetnu avanturu. Pružit će vam mnogo slatkih trenutaka strasti pa ćete u njezinu zagrljaju zaboravite sve brige.

VAGA
…za vezu
S Vodolijom ćete ostvariti zanimljiv odnos u kojem će biti mnogo uzbuđenja. Oboje volite izazove i putovanja pa uživate u životu punim plućima.

…za avanturu
Ovan će u vama probuditi strast pa će vas već na prvi pogled privući poput magneta. Znat će vam u svemu udovoljiti, no bit će i svađa, ali i pomirenja u krevetu

ŠKORPION
…za vezu
S Ribama ćete imati odnos pun osjećaja, romantike i nježnosti. Dopunjavat ćete se i podupirati u svemu. Riba će vam znati u svemu ugađati, što će vam itekako goditi.

…za avanturu
S Bikom ćete provesti mnogo strastvenih trenutaka. Već pri prvom kontaktu nešto će prostrujati vašim tijelom, a jaka tjelesna privlačnost odmah će vas spojiti.

STRIJELAC
…za vezu
S Lavom ćete imati vezu u kojoj će biti puno dinamike, baš kao što oboje volite. Lav će se prema vama odnositi zaštitnički, što će vam jako goditi.

…za avanturu
Nemirni Blizanac uvest će vas u svijet strasti i nedoživljenih iskustava. Iako ste u nekim stvarima različiti, ima dovoljno i onih koje će vas iznova zbližavati.

JARAC
…za vezu
S Bikom ćete imati stabilnu i sigurnu vezu. Oboje ste ozbiljni i praktični, što je preduvjet i da budete vjerni jedno drugom. Zajedničkim snagama možete mnogo toga.

…za avanturu
Osjećajni Rak osvojit će vas na prvi pogled. Planut će strast i taj se žar neće brzo ugasiti. Nikako si nećete moći dosaditi, bit će to odnos pun strasti i ljubavi.

VODOLIJA
…za vezu
S Blizancem ćete imati dovoljno uzbudljiv i poticajan odnos u kojem neće biti dosade. Imate slične životne stavove i dobro se dopunjavate. Oboje volite društvo i izlaske.

…za avanturu
S toplim i erotičnim Lavom doživjet ćete neslućene trenutke strasti. Čak i ako ima različitosti među vama, snažna privlačnost baca vas jedno drugome u zagrljaj.

RIBE
…za vezu
S Rakom lako postižete kompromise i dogovore pa se rijetko kad svađate. Veza će vam biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja, a ni romantike neće nedostajati.

…za avanturu
Suzdržana Djevica privlačit će vas poput magneta i nećete joj moći odoljeti. Nađete li se nasamo, strast će pomutiti razum i vama i njemu. /ibar.ba/

PODIJELI