Kompanija “M:tel” – Na snazi nove tarifne opcije

0
1547

Kompanija “M:tel” saopštila je da su na snazi nove tarifne opcije iz promotivne ponude namijenjene svim postpejd korisnicima koji žele da uštede na razgovorima prema inostranstvu, bilo da je riječ o jednoj zemlji ili grupi zemalja. 

Korisnik putem moj meni servisa pozivom na *100# pod rednim brojem četiri odabere “Ino tarifne opcije” i potom, prema potrebi, izabere jednu ili više tarifnih opcija. 

Uz bonus od 50 minuta korisnici biraju destinacije po želji: NJemačka, Austrija, Švedska, Evropa, SAD, Kanada i Australija. 

Svaka opcija donosi bonus od 50 minuta za razgovore, koju korisnici mogu iskoristiti za pozive prema odabranim destinacijama, nakon čega je tarifa daljih poziva znatno povoljnija. 

Ako korisnik odabere tarifnu opciju NJemačka, za pet KM dobija bonus od 50 minuta za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u toj zemlji, a nakon što ih potroši cijena minuta je ista kao cijena poziva prema “M:tel” mobilnoj mreži. 

Tarifna opcija Evropa iznosi 10 KM, a korisnik dobija bonus od 50 minuta za pozive prema trećoj međunarodnoj zoni /sve zemlje Evrope, osim Srbije, Crne Gore, Hrvatske/ i cijenu minute od 0,30 KM za korisnike tarifnog modela “moj miks flat/fleks”. 

Tarifna opcija za SAD, Kanadu i Australiju iznosi pet KM, a korisnik dobija bonus od 50 minuta za pozive prema međunarodnoj zoni tri /SAD, Kanada Australija/ i cijenu minute od 0,30 KM za korisnike tarifnog modela Moj miks flat/fleks. 

U cijene nije uključen porez na dodatu vrijednost. /SRNA/

PODIJELI