Krstajić: Ponosan sam, ali nema euforije

0
460

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić istakao je da je realan remi u Lisabonu protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

– Kada sve saberemo i oduzmemo, rezultat je realan. Ono što su momci uradili je za veliko poštovanje. Iznijeli su kompletan teret ove turneje. Čestitam im od srca, Srbija treba da bude ponosna na ove momke – rekao je Krstajić na konferenciji za novinare na stadionu “Luž”.

On je dodao da je povreda Kristijana Ronalda poremetila Portugaliju, ali i da je Srbiju Mijata Gaćinovića, podsjetivši da je Nemanja Radonjić ušao bez zagrijavanja.

O odluci sudije Simona Marčinjaka da poništi prvobitnu odluku da svira penal zbog ruke Antonija Rukavinu, Krstajić kaže: “Nisam vidio, bilo je daleko. Sudija je reagovao kako je reagovao i označio ofsajd, ako se ne varam. To morate da pitate sudiju.”

Prema njegovim riječima, bod će puno značiti u borbi za EURO poslije 20 godina.

– Utakmice su pokazale da će grupa do samog kraja biti neizvjesna. Za naše samopouzdanje bi bilo dobro da dobijemo utakmicu sa Ukrajinom. Nema euforije poslije ovoga – zaključio je on.

(Tanjug)

PODIJELI