Maltretirao komšije glasnom muzikom, dok ga jedan nije prebio! VIDEO

0
474

07:33, 14.03.2019.
Izvor: novosti.rs
Mladić iz Kijeva mesecima je izluđivao svoje susede puštajući preglasno muziku iprkos upozorenjima. Niko nije mogao da mu stane na put dok jedan komšija nije riješio da uzme stvari u svoje ruke, ali mu zbog toga prijeti krivični postupak.

Naime, nadzorna kamera zgrade u ulici Kalniševskogo snimila je trenutak obračuna sa susjedom koji je druge maltretirao bukom iz svoga stana.

Mladiću je na ulazna vrata pokucala mlada djevojka, dok se muškarac, inače njen otac, skrivao iza vrata. Kada joj je mladi galamdžija otvorio vrata počela je da razgovara s njim, no onda je u stan ušao otac i napao mladića.

“Dobro, jesi li čuo dovoljno muzike, pitam te?”, galamio je napadač na problematičnog komšiju, koji je ležao na podu dok ga je ovaj šutirao.

Nakon što se snimak napada proširio internetom, ostali stanari priznali su da ih mladić po imenu Edik duž vrijeme maltretira preglasnom muzikom, međutim smatraju da je otac djevojke koja je pokucala na vrata ipak pretjerao sa svojom reakcijom.

“Ne znam da li će žrtva tužiti napadača, ali mislim da će, ako ih identifikujemo, biti kažnjeni”, rekla je jedna komšinica.

PODIJELI