Meloun: Radimo na tome da se Jokić vrati u SAD

0
367

Trener NBA ligaša Denevera Majkl Meloun rekao je da se košarkaš Nikola Jokić osjeća dobro i da rade na tome da se ovih dana iz Srbije vrati u SAD.

Jokić se u rodnoj zemlji oporavlja od virusa korona.

“Radimo na tome da se Nikola vrati. Sljedećeg utorka putujemo u Orlando (tamo će se igrati završnica NBA lige). Nadamo se i očekujemo da će Nikola biti sa nama u avionu. Čuo sam dosta toga i pričao sam sa njim i on se osjeća super i uzbuđen je”, rekao je Meloun.

Meloun je otkrio da je bilo “nekoliko pozitivnih testova” na virus korona, ali nije htio da otkrije ko je, osim Jokića, zaražen.

Denver će na završni dio NBA lige u Orlandu doputovati u punom sastavu, pošto niko od igrača nije izrazio želju da odustane zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa korona.

“Nikome nećemo prisloniti pištolj uz glavu”, rekao je Meloun i dodao da će poštovati odluku ako se neko predomisli.

U posljednje vrijeme se mnogo priča da će ovogodišnja titula biti ona “sa znakom pitanja” zbog svega što se desilo i izgleda lige, ali Meloun nije saglasan s tim.

“Mislim da će ovo biti najteže osvojeno prvenstvo ikada. Nema znaka pitanja”, jasan je strateg “grumenja”.

Meloun se osvrnuo i na trenutnu situaciju u SAD koja se tiče borbe protiv rasizma i policijske brutalnosti.

“Samo zato što nastavljamo sezonu ne znači da ćemo pobjeći od svega što se dešava u našoj zemlji. Nastavićemo da pričamo o svemu o čemu mora da se priča”, jasan je Meloun.

Takođe, potvrdio je da njegova porodica neće moći da ga posjeti u Orlandu dok traje “balon” završnog dijela NBA lige, koji će trajati više od mjesec i po dana.

(B92)

PODIJELI