MEMORIJAL U PRNJAVORU – SJEĆANJE NA KAPITENA PODGORCA

0
957

Povodom godišnjice smrti,prnjavorski košarkaški zaljubljenici starije generacije,orghanizovali su prigodni susret,posvećen njegovanju uspomena na Slobodana Bobana Podgorca,nekadašnjeg člana KK Mladost,koji je kao pripadnik Vojske Republike Srpske,izgubio život na današnji dan,4.decembra 1994.godine. Okupilo se više od 30 nekadašnjih Bobanovih drugara,koji su upriličili memorijalnu utakmicu između selekcija „Prijatelja“ i KK „Mladost“.Rivale su na parketu Osnovne škole „Nikola Tesla“ sa klupa predvodili treneri Slaviša Popović i Milan Marinković,a za ovaj povod stigli su i nekadašnji igrači,iz drugih mjesta.

-Izuzetno smo cijenili,a to činimo i danas,našeg drugara Bobana,jer je bio dobar sportista i drugar za primjer.Dok je nas iz tih generacija,naš kolega neće biti zaboravljen,a očekujem da i mlade generacije čuvaju uspomenu na jednu takvu veličinu,kao što je bio Podgorac,rekao je njegov drugar i komšija Dragiša Petrović,koji je za ovaj povod stigao iz Austrije,gdje već godinama  živi i radi.

Bobanovi drugari posjetili su i njegovo grobno mjesto u Gradskom groblju,gdje su se takođe prisjetili lijepih trenutaka iz perioda kada su zajedno nastupali za ekipu prnjavorske „Mladosti“ .

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here