Milan iz Srbije izumio vibrirajući grudnjak koji povećava grudi

0
864

“Čudesni” vibrirajući grudnjak koji može povećati ženske grudi za jedan broj bez operacije trenutno se testira u SAD-u, a njegov je izumitelj 30-godišnji Milan Milić iz Srbije, piše britanski Daily Mail.

Milić tvrdi da njegov izum povećava grudi, čini ih “živahnijima” i približava jednu drugoj – u samo sedam dana, piše Daily Mail. A ako taj njegov grudnjak prođe izuzetno stroga testiranja, mogao bi ženama širom svijeta pomoći da imaju veći dekolte bez odlaska pod nož.

Milić, koji inače radi kao zaštitar, počeo je istraživati alternative operaciji grudi nakon što mu je vlastita djevojka rekla da bi voljela imati veće grudi. Prije nego što je napravio prototip proveo je “mjesece proučavanjem”, a sad je svoj izum, koji je nazvao E bra, odnio u SAD na testiranje.

Grudnjak je netom patentiran, dosad je testiran na nekoliko žena u Evropi uz “nevjerovatne rezultate”, a u SAD-u se stvari odvijaju u sličnom tonu: na jednom testiranju u Miamiju, koje nadgleda specijalist, dr. Michael Salzhauer, 49-godišnjoj su se Sabrini Molinar s Floride grudi povećale za jedan broj korpica nakon što je Milićev grudnjak nosila 15 minuta na dan sedam dana zaredom. I ona tvrdi da to povećanje ima veze isključivo s grudnjakom, bez uticaja bilo kojeg drugog faktora.

Isto tvrdi i studentkinja Andrena, takođe iz Miamija, koja je testirala grudnjak. Ona je za Daily Mail potvrdila i da su joj grudi dosad ostale iste veličine, tri mjeseca nakon povećanja. Dodala je i da nema nikakvih negativnih posljedica, a isto je potvrdio i spomenuti ljekar, koji inače nosi nadimak Dr. Miami i koji je zatražio “rigorozno kliničko testiranje”, kako bi se temeljno nadgledale žene koje žele na ovaj način pokušati dobiti veće grudi.

Milan, inače iz Lazarevca, ne želi govoriti o tehnologiji kojom se koristio za izradu grudnjaka, niti princip na kojem radi dok se proizvod ne pojavi na policama, ali osnovna premisa je da vibracije u grudnjaku povećavaju prokrvljenost i poboljšavaju cirkulaciju.

“Proces je prirodan. Kad smo istražili ljudsko tijelo, smislili smo način da povećamo grudi, manipulacijom tijela, odnosno manipulacijom tkiva i mišića. Ne želim otkrivati detalje jer tek dobijamo patente i pokrećemo firmu. Ali, proces nije bolan, nema štetne radijacije, sve je potpuno zdravo i sigurno za okolinu i sve ostalo”, poručio je.

S druge strane, dr. Miami je kazao: “Sve je moguće. Ja sam otvorenog uma – svi dobri naučnici trebali bi biti otvoreni za nove ideje. Ne možete ovo samo otpisati, morate pričekati i vidjeti. Ako će funkcionisati, mora se otkriti zašto funkcioniše. Možete zamišljati brojne teorije, ali nećemo znati dok se klinički ne testira”.

Milan je poručio da još usavršava svoj izum i da je “istraživanje proces koji traje”. Za cijenu se još nije odlučio. Njegova djevojka Jelena, koja je navodno prva isprobala grudnjak još prije dvije godine, još uvijek je zadovoljna rezultatima. /nezavisne/

PODIJELI