Milošević: Svi srećni što smo počeli da radimo

0
520

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izajvio je da su svi u klubu sreći što su poslije mjesec i po dana počeli sa treninzima.

“Mislim da su svi srećni što smo počeli da radimo. Ovaj period od mjesec i po dana nije bio prijatan za ljude koji se bave profesionalnim sportom, jer nije lako bez treninga. Dobro je, zadovoljni smo što smo počeli. Prva nedelja će proći u laganim treninzima, sutra ćemo imati medicinska testiranja, da vidimo u kakvom su stanju igrači, da li su svi dobro. Na osnovu toga ćemo dodatno praviti plan”, rekao je Milosević na prvom treningu.

On je istakao da ne može ništa konkretno da kaže kako će izgledati treninzi dok se ne bude znali da li se i kada se nastavlja takmičenje, te da će se u skladu sa tim praviti dalji planovi.

“Veoma je bitno da smo na terenu, da smo počeli”, rekao je Milošević i dodao da su igrači raspoređeni po nekoliko svlačionica, da neće biti ručkova i sastanaka u narednih pet-šest dana dok ne vide kako se situacija odvija.

“Trudićemo se da ispoštujemo mjere koje smo dobili, mislim da smo svi mi i igrači bili disciplinovani i ovih više od mjesec i po dana. Nema razloga da tako ne bude u ovom periodu sada. Bitno je da se igrači polako navikavaju na režim treninga i da vidimo u kom su stanju”, rekao je on.

Crno-bijeli su poslije zagrijavanja podijeljeni u grupe po 10 i tako trenirali, shodno preporukama.

“Imamo sreću što imamo nekoliko terena, pa ćemo odvojiti dvije ili tri grupe da bismo zadovoljili i taj uslov. Treninzi su koncipirani tako da se radi samo istrčavanje i neće biti kontakt igre niti bilo kakve igre. Momci su uvijek bili disciplinovani i biće i sada kada je u pitanju ovaj poseban režim rada”, zaključio je Milošević.

/Tanjug/Nezavisne/

PODIJELI