MITROVIĆ O GRANDU: Skinuo sam bijedu s vrata!

0
1402

Nakon što je i zvanično postalo da „Grand“ odlazi sa TV „Pink“ čelnici dvije najveće medijske mašinerije, Saša Popović i Željko Mitrović postali su „smrtni“ neprijatelji iako su uvijek tvrdili kako je njihov odnos van posla prijateljski.

Direktor „Grand“ produkcije juče je ispričao kako vlasnici ružičaste televizije kopiraju njegove emisije, pa tako umjesto Grand šoua“, imaju „Bravo šou“. Umjesto muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ imaju „Pinkove zvezde“, a ako nije Grand festival, onda je to Pink festival.

– Željko je skinuo naše emisije samo da bi ponovo trgovao s nama i pravio dogovore. Međutim, mi smo na obostrano zadovoljstvo potpisali strateško partnerstvo s Prvom i u budućnosti ćemo sarađivati s njima. Ali to nije sve, biće još iznenađenja kad je o nacionalnim televizijama riječ – rekao je Popović juče za jedne dnevne novine.

S druge strane, vlasnik TV „Pink“ Željko Mitrović nije ostao dužan Saši na njegove prozivke:
– Važno mi je da tu bijedu više skinem s vrata., jer već više od decenije, koliko sarađujemo sa „Grandom“, ja moram da nosim taj teret i predstavljam metu za istraživanje javnosti. A pritom ni na koji način nisam uticao na program koji su emitovali – rekao je Mitrović. /puls/

PODIJELI