Mjesečni horoskop: Strijelcu prija samoća, Blizanci okupirani poslom

0
1185

OVAN

Ona: Prvi dio mjeseca bićete okupirani poslom, dok ćete u drugom dijelu novembra biti više opterećeni partnerskim odnosima. Ovo je vrsta testa u braku ili vezi koju imate. U mnogim situacijama ćete djelovati beskompromisno, ali ćete nastojati da budete pravedni. Mjesec je povoljan za partnerstva u vezi s novcem. Na poslu će biti potrebno dodatno da se usavršavate.

On: Početak mjeseca dočekaćete radno, s previše obaveza. Olakšanje će uslijediti od sredine novembra kada ćete više biti posvećeni partneru. S Vagom možete da ostvarite partnerstvo za novac. Planirate kraće putovanje koje može da se ostvari krajem mjeseca. Na ljubavnom planu vas očekuju iznenađenja i preokreti.

BIK

Ona: Venera se bliži šestom polju, pa ćete ostvariti uspjeh na poslu. Imaćete više od jedne prilike za posao. Venera u Vagi dozvoliće vam da budete kreativni, ali i neodlučni. Neki Bikovi počeće da se bave i nasljedstvom. Promijenićete način ishrane i oblačenja.

On: Venera koja ulazi u Vagu doprinosi tome da obraćate pažnju na detalje i nastojite da budete perfektni. Poslovni mjesec je odličan, a ukazaće vam se još jedna mogućnost na poslu. Kreativan rad će vas ispunjavati. Od sredine mjeseca budite oprezni s ulaganjem novca, jer možete loše da procijenite.

BLIZANCI

Ona: Merkur u šestom polju u Škorpiji zahtijevaće od vas da se posvetite poslu. Veći dio novembra bićete okupirani poslovnim obavezama. To je prilika da naučite nešto novo i biće pozitivno, jer niste površni. Iza 20. novembra prolazite kroz specifično emotivno stanje gdje je potrebno da se promijenite ili prilagodite nekoj situaciji koja vam možda i ne odgovara.

On: Merkur u Škorpiji baciće vas u ozbiljne poslovne obaveze, tako da ćete biti okupirani situacijom na poslu. Ovo je mjesec bolje organizacije rada na poslu i ostvarivanja kvalitetnije saradnje. Moguća je promjena na poslu nabolje. Na emotivnom planu je potrebno više kompromisa i truda, jer partner mora da razumije kroz kakav period prolazite.

RAK

Ona: Planete u Vagi baš i neće povoljno djelovati na vas, pa se očekuje više nervoze i pritisaka. Možete da se nadate da će bliske osobe imati veća očekivanja od vas. Kraj novembra je veoma važan na poslu, jer od vašeg truda zavisi ishod nekog dešavanja. To može da znači i promjenu, ali treba da imate u vidu da ćete morati da pravite kompromise na poslu.

On: Prvi dio novembra iskoristite da donesete važne životne odluke. To je takođe period dobrih vijesti i poziva. Drugi dio mjeseca je više stresan, jer ćete imati manje strpljenja u svim životnim situacijama. Najbitniji dio mjeseca je sam kraj, jer će biti važan u poslovnom smislu. Potrebno je da ulažete više truda u ono što radite ako vam je stalo da ostvarite svoje ambicije.

LAV

Ona: Sunce u Škorpiji ne može da vas zaobiđe što se tiče porodičnih briga. Imaćete neke poteškoće u vezi sa stanom ili porodicom u prvom dijelu novembra. Finansijska situacija će biti bolja u drugoj polovini mjeseca, jer zbog uticaja planeta u Škorpiji sve će početkom mjeseca djelovati otežano. Ipak, možete da očekujete neke lijepe vijesti i pozive tokom mjeseca koji će vas oraspoložiti. Krajem mjeseca ulazite u fazu većeg provoda.

On: Sunce u četvrtom polju čini vas mrzovoljnim, ali i posvećeni domu i porodici. Nema mnogo mjesta za zabavu u prvom dijelu novembra. Sve djeluje sumornije nego što jeste, a vama je teško da se pokrenete. Iako deluje kao da ćete utonuti u zimski san, to je samo trenutno tako. Iza 20. novembra dolazi življi period sa više akcije, izlazaka i vedrijih dešavanja.

DJEVICA

Ona: Prvi dio mjeseca biće dinamičan i stalno ćete biti na nekim mjestima sa mnogo ljudi. Vama to trenutno prija, a moguća su i kraća putovanja. Kraj mjeseca će vam donijeti usporeniju fazu kada ćete morati donijeti neku važnu odluku. Sve više razmišljate o nekom krupnom potezu. Za neke Djevice to će biti idealan momenat da se osamostale.

On: Borba između snova i mogućnosti se nstavlja. Vi ne odustajete od svojih ciljeva i imate energiju koja pokreće druge ljude. Sredina mjeseca je odlična za finansije. Porodična dešavanja će i te kako uticati na vaš život krajem mjeseca. Ako imate blisku osobu u znaku Strijelca, odnos će biti otežan.

VAGA

Ona: Prve dane novembra provešćete u fazi kada vam prija da budete povučeni. Ipak, to će se sve promijeniti od sredine mjeseca kada ćete se probuditi iz uspavane faze i pokrenuti na akciju. Novembar je povoljan za finansije. Krajem mjeseca donijećete neke odluke koje su vam teško padale ili odlučiti nešto što vam je bilo na teretu.

On: Iako vam trenutno sve djeluje sumorno i dosadno, vaše raspoloženje će se drastično promijeniti tokom sredine mjeseca. Ulazite u mjesec kada vam slijede uzbudljiviji događaji i na osnovu ličnog šarma mnogo toga ćete ostvariti. Odličan je period za finansije. Posredstvom Škorpije možete da zaradite novac.

ŠKORPIJA

Ona: Sunce i Merkur u vašem znaku donose nevjerovatnu pokretačku energiju i harizmu. Vi ste privlačni za sve ljude koje srećete. Odlično ćete organizovati svoj život i napredovati na poslu. Jednostavno, imaćete prava rješenja i ideje u odgovarajućem trenutku. Privlače vas misteriozni muškarci i tajne ljubavne veze.

On: Dobre planete u prvom polju donose vam lične uspjehe. Na poslu ćete ostvariti uspjeh i napraviti neki dobar potez. Imate novu pokretačku energiju. Poslije dužeg vremena, imate volju da završite sve ono što niste prethodnih mjeseci. Jedna Vaga će vas izazvati svojim šarmom.

STRIJELAC

Ona: Planete u Škorpiji učiniće vas zatvorenom i emotivno konfuznom. Prijaće vam samoća. Vama je sada najbitnije da ostvarite svoje ciljeve i zbog toga ste promijenili prioritete i navike. Od sredine novembra biće više druženja. Krajem mjeseca ulazite u aktivniji period na poslu sa više uspjeha.

On: Trenutno vam se dopada ideja da budete sami, ali sve zbog toga što vas Saturn stavlja na test. Mijenjate svoje prioritete i prvi put poslije nekoliko godina ste sebi najvažniji. Vrijeme je da se sjetite sebe i svojih potreba. Mnogi Strijelci shvatiće da je pravi trenutak da ostvare ili završe nešto što nisu godinama.

JARAC

Ona: Dominantna pozicija Marsa donosi vam nevjerovatnu pokretačku energiju, pa vas ne drži mjesto i imate potrebu da ostvarite sve što ste planirali. Vi ste direktni, prodorni i samosvjesni, što će vam pomoći u svim oblastima života. Pojačana nervoza je moguća, jer osjećate veliku neiskorišćenu energiju. Ovo je mjesec druženja i ostvarivanja kontakata. Obnovićete neka prijateljstva iz prošlosti.

On: Energija Marsa koju osjećate donosi vam samopouzdanje koje ruši sve barijere pred sobom. Istrajni ste i odlučni u svojim namjerama. Novembar vam donosi zanimljive susrete i razne osobe iz prošlosti željeće da obnove kontakt s vama. Na poslu možete da očekujete pomoć prijatelja vodenog znaka. Miješate ljubav i prijateljstvo.

VODOLIJA

Ona: Veliki broj planeta koje prolaze kroz deseto polje ukazuje na promjene na poslu. Moguće je da ćete potpuno promijeniti smjernice u svojoj karijeri. Iako ćete imati prepreke ka svojim ciljevima na poslu, dogodiće vam se ključne promjene. Ovaj period nagovještava dosta tenzija i rasprava zarad viših ciljeva. Imaćete povremeno utisak da vas ljudi ne razumiju, što će vam dodatno otežavati situaciju.

On: Planete iz Škorpije stvaraju vam velike promjene i tenzije koje se odnose na poslovnu situaciju. To može da znači potpuno novo profesionalno opredjeljenje ili promjene koje vam u početku uopšte neće odgovarati, ali će se učiniti kao nužne. Ova pozicija planeta donosi vam i više odgovornosti, pa imate utisak da imate manjak slobode. Emotivni život biće vam u drugom planu zbog obaveza koje dolaze.

RIBE

Ona: Magična pozicija Neptuna pretvara vaše snove u javu u prvom dijelu noevmbra. Ostvarićete odlične inostrane kontakte i proširiti saradnju, što će usloviti uspjeh i putovanja. Ovo je odličan momenat za usavršavanje znanja i jezika. Prvi dio mjeseca je značajan za ostvarivanje ambicija i realizaciju planova. Krajem mjeseca će biti prolaznih razočarenja.

On: Nevjerovatni aspekti Neptuna prirediće vam prijatna iznenađenja u prvom dijelu novembra. To može da znači realizaciju nekog plana ili putovanja koje će vam otvoriti nove mogućnosti. Uvidjećete da vam je lako da ostvarite snove. Saradnja sa Škorpijama i Jarčevima može da bude pozitivna za vas. Idealan je mjesec za dugačka putovanja. Ako ste mladi, treba da učite, jer vam je period naklonjen.

press

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here