Ova profesorka podučava djecu u Vranju

0
885
????????????????????????????????????

Đaci u Vranju na Fejsu razmjenjuju sliku obnažene prosvjetne radnice A. B, koja u slikanju bez grudnjaka ne vidi ništa sporno i tvrdi da joj je slika ukradena.

Samo što se stišala galama nakon skandala kad je M. N, nastavnica u Vukovoj školi u Vranju, kako je rekla, u svom neznanju okačila nepristojne fotografije na svoj profil na Facebooku, “nečista krv” je ponovo u Borinoj varoši, piše “Kurir”.

Naime, njena koleginica A. B, profesorka koja muzičku umjetnost predaje u nekoliko vranjskih srednjih škola, otišla je korak dalje u pokazivanju svoje ženstvenosti.

Na profilima nekoliko učenika na Facebooku nedavno se pojavila golišava fotografija te profesorke, a da sramota bude još veća, đaci kojima ona predaje masovno dijele fotografiju između sebe, tako da su im profili na društvenim mrežama preplavljeni njenom fotografijom.

Neki je brane riječima da ima šta da pokaže i da je ona samo prosvetni radnik “slobodnijih shvatanja”, drugi komentarišu da ona ne bi više smjela da predaje. Direktori škola u kojima predaje profesorka A. B. ne žele da komentarišu pojavljivanje fotografije profesorke na kojoj ona najvjerovatnije sama sebi pozira bez grudnjaka dok se oblizuje i izazovno gleda preko naočara.

Profesorka potvrđuje da je fotografija njena, ali na pitanje novinara kako je dospjela na društvene mreže kaže da ne zna ni sama. Umjesto konkretnog odgovora, nastavnica je upitala kome to da prijavi.

“Da li i gdje postoji služba kojoj mogu da se požalim?!”, upitala je nastavnica, a kao odgovor na pitanje da li smatra da prosvetni radnik treba da ima takve slike, odgovorila je:

“Svako može da ima takve fotografije, ali one ne treba da budu javno prikazane”.

Ona je naglasila da je izgubila telefon i da je u njemu čuvala takve slike.

“One su možda tako dospjele do učenika. Ja ih nisam sama slala njima!”, istakla je profesorka.

Slaviša Anđelković, direktor Tehničke škole u Vranju, u kojoj predaje ta nastavnica, kaže da je zatečen:

“Prvi put čujem da postoje takve fotografije. Stvarno ne pratim društvene mreže. Mogu da obećam samo da ću porazgovarati s koleginicom A. B. Ne mogu ništa da kažem dok ne razgovaram s njom”, rekao je direktor za “Kurir”.

mondo

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here