Mladi Mjesec u Lavu: Odvažno do uspjeha

0
1432

Mladi Mjesec u znaku Lava je biti aktuelan od 2. 8. 2016, a njegov uticaj ćemo osjećati sve do 18. avgusta.

U ovom periodu, potrebno je da shvatite koji su vaši prioriteti. Razmislite kako možete da privučete pažnju i da budete uticajniji na poslu ili kod kuće. Sada je vrijeme za promjene, za nove stvari. Bitno je da se posvetite sebi. Preispitajte se da li ste raščistili sa prošlošću.

Sve što se zataškavalo izaći će na videlo. Sve što je podsvjesno proganjaće nas dok se ne reši problem koji potiskujemo. Lako će se rješavati stvari ako ne odlažemo njihovo rješavanje.

Ako budete dovoljno hrabri i odvažni možete dobiti sve što poželite. Uspjeh je zagarantovan, samo vam je potrebna dobra strategija. Svako ko se bavi javnim poslom, kreativnim poslom ili zabavom, će biti uspješan. Ako ste planirali da započnete neki posao, sada je vrijeme za to. Pitajte porodicu za mišljenje. Sve što se sada započne je dobro. Idite korak po korak, ne brzajte. Za dvije nedjelje ćete vidjeti rezultate svih odluka koje donesete danas.

Što se tiče ljubavi, imajte u vidu da ne treba da budete sebični. Gledajte da udovoljite i partneru ako ste u vezi. Ako ste slobodni, idite na mjesta za zabavu, do grada, bitno je da vam ne bude dosadno. Bitno je da se okrenete ka novim kreativnim načinima izražavanja ljubavi, da probudite strast u sebi. Sada nije vrijeme za stidljivost, nego za otvorenost.

Najviše će osjetiti uticaj rođeni u znaku Lava, Vodolije, Bika i Škorpije, naročito druga dekada, ali i oni koji imaju podznak u ovim znacima.

mondo

PODIJELI